Results 1 to 8 of 8

Thread: Muramasa: The Demon Blade

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Muramasa: The Demon Blade

    Hey Guys,
    This is the first game I'm having trouble booting (USB Loader GX). I'm getting a black screen after the screen asking me to connect the wii mote securely. I discovered it needed a custom IOS to run (IOS53), so I extracted it with WiiScrubber, and installed it in WADManager via my SD card. The only problem is, the black screen is still showing.

    Are there any other issues that could explain this? I have turned on the 002 Error fix as well, even though it gave me no 002 error. I'm a bit stuck as to where to go from here. Any help would be greatly appreciated.

    Thanks for your time,
    LotusXyx

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No trying to steal your thread but im having a similar problem so i figured out i could use info from this thread.

    I've softmodded my wii a week ago, using this thread: http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html
    Everything works ok, except for Muramasa. I'm getting a black screen during gameplay(after some screens). The game just freezes and i get a BEEEEEEEEEP sound. I already download it again but still got the same problem. I've tried with fix error 002.

    All i have on my wii is what i got from that thread + hermes 222/223 v4(got it to run monster hunter tri). Oh, im trying to run Muramasa using ios 249. Im not really experienced with this so i dont know if i shoud change the ios or anything.

    Thanks in advance.

    Oh, btw, if some mod can chane this to the right section would be a good idea i guess.
    Last edited by andrestc; 06-30-2010 at 08:45 PM.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Muramasa: The Demon Blade

    I've softmodded my wii a week ago, using this thread: http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html
    Everything works ok, except for Muramasa. I'm getting a black screen during gameplay(after some screens). The game just freezes and i get a BEEEEEEEEEP sound. I already download it again but still got the same problem. I've tried with fix error 002.

    All i have on my wii is what i got from that thread + hermes 222/223 v4(got it to run monster hunter tri). Oh, im trying to run Muramasa using ios 249. Im not really experienced with this so i dont know if i shoud change the ios or anything.

    Im trying to run it with usb Loader GX

    Thanks in advance.
    Last edited by andrestc; 07-01-2010 at 08:52 PM.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the same issue and was wondering if you had found a solution to it. I am loading the game using IOS249 (created with IOS57) and have installed IOS53 v4113 (which I pulled off the game via WiiScrubber) on the Wii via Wad Manager 1.5. Thought I had fixed it with those settings (had the longest play session yet without a freeze), but apparently that was not the case.

    Might have found a fix. Finally installed Hermes IOS 222/223 and had the installer create IOS223 with a merged IOS38 and IOS60. I've run it via that and have played for several hours now without a crash.
    Last edited by Xenic; 07-28-2010 at 11:04 AM.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I still cant run this game either.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi i have identical problem with black screen and BEEEEEEP Sound. Is there any way to make it playable?

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is there a way to play it without freeze? I have the same issue with the game and cant find the answer. :/

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    united kingdom
    Posts
    159
    Thanks
    14
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Quote Originally Posted by Xenic View Post
    I'm having the same issue and was wondering if you had found a solution to it. I am loading the game using IOS249 (created with IOS57) and have installed IOS53 v4113 (which I pulled off the game via WiiScrubber) on the Wii via Wad Manager 1.5. Thought I had fixed it with those settings (had the longest play session yet without a freeze), but apparently that was not the case.

    Might have found a fix. Finally installed Hermes IOS 222/223 and had the installer create IOS223 with a merged IOS38 and IOS60. I've run it via that and have played for several hours now without a crash.
    dont use GX it has major trouble with some games, i'm on 3,4e running from usb hdd, on cfg r60-222 (222=mload) or on ios 250,

    use KRANKS guide to usb loader its the best out there jmho, i can play any game @
    http://www.wiihacks.com/software-bac...der-guide.html
    3.4e, v21d2x6, Priiloader-0.3b, Usb-configurable v73c, 2tb-WD Elements HDD Fat32

    If I have helped you do remember to press the little thanks button


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •