Results 1 to 6 of 6

Thread: Please Help!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Please Help!

    OK ive looked everywhere for a solution to my problem and couldnt find anything relevant.
    my Problem is every downloaded game I load up through my usb or dvd drive onto my wii with either (usb loader gx) or (neogamma) has black and white graphics, kinda pixelated, it plays them but it looks like garbage. However this is only the case with games that I have downloaded and put on the usb via WBFS manager 3.0 not the ones i own and burn on the usb through the wii's dvd drive they work fine. my homebrew channel and all the apps work great. I have spent days trying to solve this problem and cant be the only one to experience this. PLEASE HELP!!!
    my Wii Info:
    ver. 4.2U
    Softmod using tutorial
    BreWii - Wii HomeBrew Made Easy
    ios249 (rev 14)
    not sure what other info may be needed.
    Please someone help me

  2. #2
    New Member garysa34's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    240
    Thanks
    36
    Thanked 35 Times in 35 Posts
    Quote Originally Posted by mattdady View Post
    OK ive looked everywhere for a solution to my problem and couldnt find anything relevant.
    my Problem is every downloaded game I load up through my usb or dvd drive onto my wii with either (usb loader gx) or (neogamma) has black and white graphics, kinda pixelated, it plays them but it looks like garbage. However this is only the case with games that I have downloaded and put on the usb via WBFS manager 3.0 not the ones i own and burn on the usb through the wii's dvd drive they work fine. my homebrew channel and all the apps work great. I have spent days trying to solve this problem and cant be the only one to experience this. PLEASE HELP!!!
    my Wii Info:
    ver. 4.2U
    Softmod using tutorial
    BreWii - Wii HomeBrew Made Easy
    ios249 (rev 14)
    not sure what other info may be needed.
    Please someone help me
    check the region of the games, you want force ntsc in options

  3. 1 User Says Thank You garysa34 For This Useful Post


  4. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    The fact that all the games that didn't work were PAL should have been a clue.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. 2 Users Say Thank You to Tealc For This Useful Post


  6. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us Thank you so much

    WOW i thought it was going to be something difficult, and all this time thats all it was. i had it set to disc default. man i cant thank you enough ive been waiting days to play some of these games. you are very wise sir and i thank u for your expertise.

  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by Tealc View Post
    The fact that all the games that didn't work were PAL should have been a clue.
    I am very new to modding the wii
    and the wbfs manager 3.0 said some of them were NTSC, RF and Pal that why i thought disc default is were it should be set.
    again you guys are great for even looking at my thread to help me and even more for helping thanks again guys

  8. #6
    Junior Member playstat's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    52
    Thanks
    4
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Yea you want to have your Game Options set to Auto Patch or Force NTSC and make sure you have the error 02 fix turned on there's nothing to it!
    [Sig Removed by MOD - Arguing with me wasnt a good idea, was it?]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •