Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: super mario bros 4.2 softmod

  1. #11
    Junior Member Smokin House's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Smokinhouseville
    Posts
    89
    Thanks
    27
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Quote Originally Posted by Clipse View Post
    I am having issues with Mario also. Very new to this all. Tried through Neogammer and USB Loader. Game loads but goes to black screen when either going back into castle at start or at level 1-2 when I go down the tube...

    Please help!
    You could try Wiiflow or different settings with usb loader

    Quote Originally Posted by delmann View Post
    hi mate, i got the original game and copy it to the usb memery stick and trying to loaded by using usb loader and i get the 002 fix error message, help what do i need to do to make the game run
    Check your settings on usb loader for the error 002 fix, make sure it is set to on.
    A little goes a long way! So if i've helped, then give the little THANKS button a press just down on the left

    Feel free to add me BUT PM me with your number so I can add you too: Dazzla : COD:MWR - 2289-7296-7648

  2. 1 User Says Thank You Smokin House For This Useful Post


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    how do i go in to settings and put it on, i am using sd/usb loader 1.4v
    Last edited by delmann; 02-01-2010 at 03:06 AM.

  4. #13
    Junior Member Smokin House's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Smokinhouseville
    Posts
    89
    Thanks
    27
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    I'm not too sure how configurable that version is.

    Below is part of a very helpful 'Messie' post.

    Maybe try a different usb loader that has the option to change the settings.

    Quote Originally Posted by messie View Post
    What to do if a game is not working:

    -For starters, make sure you have cios38rev14. If you don't, install it. (click here for the installer)
    -Then, you should make sure you have the most current version of your loader:
    Neogamma: Get the latest HERE
    UsbLoader GX: Get the latest
    HERE
    WiiFlow: Get the latest
    HERE
    Configurable USB loader: Get the latest
    HERE
    uLoader: Get the latest
    HERE
    -Make sure your HDD is configured correctly: (click here for a guide on using HDD for backup loading)
    This (HERE) may also help you out!
    Last edited by Smokin House; 02-01-2010 at 08:26 AM. Reason: adding extra page link
    A little goes a long way! So if i've helped, then give the little THANKS button a press just down on the left

    Feel free to add me BUT PM me with your number so I can add you too: Dazzla : COD:MWR - 2289-7296-7648

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi thanks for that , now i got another problem my wii has updated to 4.2e and i have installed bbc iplayer my gammon loader and usb loader does not work now, just get the blank screen when selected , what have i done wrong

  6. #15
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    What you did wrong was updated to 4.2. Now you need to follow the 4.2 softmodding guide to re-softmod.

    This nsmb thread was fail #1, and now it's been derailed completely.

    *Closed*

  7. 2 Users Say Thank You to junkmail For This Useful Post


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •