Results 1 to 2 of 2

Thread: Black screen on Donkey Kong Jungle Beat

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Black screen on Donkey Kong Jungle Beat

    Hi all,
    i downloaded donkey kong jungle beat pal version, but when i'm trying to start it on my wii with firmware 4,2e i obtain onlu black screen.
    I tried to start it from hard disk with usb loader gx 1,0 vers 899, neogamma r8 rc1 and uloader.
    Here is the ios that are installed according to signcheck.
    According to pimpmywii i have all ios to latest version.
    Thanks.

    IOS number "Trucha bug" "Flash access" "Boot2 access" "Usb2.0 IOS tree"

    IOS250 (ver 65535) Enabled Disabled Disabled Enabled
    IOS249 (ver 17) Enabled Disabled Disabled Enabled
    IOS222 (ver 4) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS70 (ver 6687) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS61 (ver 5405) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS60 (ver 6400) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS57 (ver 5661) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS56 (ver 5405) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS55 (ver 5406) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS53 (ver 5406) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS50 (ver 5120) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS38 (ver 3867) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS37 (ver 3869) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS36 (ver 3351) Enabled Disabled Disabled Disabled
    IOS35 (ver 3349) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS34 (ver 3348) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS33 (ver 3091) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS31 (ver 3349) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS28 (ver 1550) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS22 (ver 1037) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS17 (ver 775) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS14 (ver 520) Disabled Disabled Disabled Disabled
    IOS13 (ver 273) Disabled Disabled Disabled Disabled

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I solved: the iso was corrupted.
    Thanks anyway :-)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •