Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't play Gamecube backups anymore!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Can't play Gamecube backups anymore!

    I have a big problem here, so please help me if you can!
    A while ago, I used the miospatcher v5 app to play GC backups, and I've been able to just fine.

    Recently, I downloaded the app for PimpMyWii (the latest one) and it told me to update my mios to RVL mios v10, so I did.
    After that, I tried to play my GC backups with the 0.1.x GC backup launcher like I always do (and I even tried NeoGamma r6 and r8), and now they won't work at all.

    I tried using AnyTitleDeleter and deleting the MIOS title, then reinstalling my old mios that I used to use before, and still no luck.
    If it helps, I don't use one whole DVD for one GC backup. I fit at least 5 in there with the Multi ISO creator program for GC backups.

    Any insight on this is greatly appreciated!
    Last edited by roxasora19; 01-07-2010 at 03:15 PM.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Re run the PimpMyWii and it will reinstall the MIOS, then without deleting the MIOS, reinstall your old MIOS, see if that fixes it.

    I'm thinking that when you use Wiigators MIOS patcher, there needs to be a MIOS for you to patch, you deleted it. So you need to reinstall it, then patch it.
    Last edited by Stomp_442; 01-07-2010 at 05:34 PM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Stomp_442 View Post
    Re run the PimpMyWii and it will reinstall the MIOS, then without deleting the MIOS, reinstall your old MIOS, see if that fixes it.

    I'm thinking that when you use Wiigators MIOS patcher, there needs to be a MIOS for you to patch, you deleted it. So you need to reinstall it, then patch it.
    I did what you said multiple times (and with different versions of mios) and still no luck
    I guess I should just accept the fact that I can't play GC games anymore..
    Thanks for your help

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Did you try Waninkoko's cMIOS rev3 installer? If you didn't, look in my signature for that.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for all your help Stomp. I figured out what the problem was.

    I guess having cIOS38 rev16 doesn't allow me to play ANY backups at all, not even Wii ones.

    I just reinstalled rev14 (by far the best cIOS yet) and everything works perfect again.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •