Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 91 to 100 of 107

Thread: What to do if a game is not working

  1. #91
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, just installed preloader and blocked the update, and now it lets me load the game but then gives me a 002 error. with the original disc.

  2. #92
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    are you loading the disc through the disc channel or neogammer ??
    thanks to bmarlo for this signature


  3. #93
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    When I load through neogamma is doesnt let the portal connect. When I load through the disc channel it starts to load then gives me a 002 error

  4. #94
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am having the same issue with Skylanders. It won't find the portal (a small usb device goes in the back and syncs with a wireless base you set the characters on) which is required to even start the game.

  5. #95
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,297
    Thanks
    1,489
    Thanked 2,624 Times in 1,930 Posts
    Quote Originally Posted by acarguy View Post
    I am having the same issue with Skylanders. It won't find the portal (a small usb device goes in the back and syncs with a wireless base you set the characters on) which is required to even start the game.
    Try loading with a Hermes cIOS with a base of 56. Maui's guide installs this in slot 224.

    EDIT: oops...maui's guide puts base 57 in 224. Regardless, try to load with Hermes 222, 223, or 224.

  6. #96
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got the game off my mate, wasnt working on his soft modded 4.0E, it ran no probs at all on my 4.3E soft modded wii, gonna update his to 4.3E and see how it goes then. So if ya having issues try updating to 4.3, there are guides around here how to do this.

  7. #97
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    4.3 will not help you. All that 4.2 and 4.3 system menus did was to kill homebrew.

    It's a cios issue or bad rip if the game isn't working.

    Edit - You have posted this post in your thread so stick to that thread not the 2...
    Last edited by narse1979; 10-26-2011 at 01:50 PM.


  8. 1 User Says Thank You narse1979 For This Useful Post

    Jax

  9. #98
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    4.3 will not help you. All that 4.2 and 4.3 system menus did was to kill homebrew.

    It's a cios issue or bad rip if the game isn't working.

    Edit - You have posted this post in your thread so stick to that thread not the 2...
    I dont have a thread, Ive got it working now anyway, no need to reply in here then how it was fixed I suppose.

  10. #99
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Thanks
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Hi, All.

    This might be a duplicate question but nobody has anwered my thread in the game section.

    I have Active Life: Magicial Carnival the game won't work. Gets stuck on trying to locate the mat. The mat is the one that came with the game and works with Disney DDR on same unit. The game won't even work in the Disc Channel now that I mod this Wii.

    Any advice? I'm using USB Loader GX 2.3, here is my syscheck.

    Spoiler

    Last edited by Sifu1; 12-14-2011 at 02:35 PM.

  11. #100
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Sifu1 View Post
    Hi, All.

    This might be a duplicate question but nobody has anwered my thread in the game section.

    I have Active Life: Magicial Carnival the game won't work. Gets stuck on trying to locate the mat. The mat is the one that came with the game and works with Disney DDR on same unit. The game won't even work in the Disc Channel now that I mod this Wii.

    Any advice? I'm using USB Loader GX 2.3, here is my syscheck.
    Where is your system check?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  12. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •