Results 1 to 5 of 5

Thread: New Super Mario Bros

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    42
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    New Super Mario Bros

    I load the backup in NewGamma, it goes to a green screen, then immediately goes back to the wii menu.

    Can someone help me out?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    fix

    I had this same problem so I tried to play it with usb loader and it works fine.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North of the 49th
    Posts
    562
    Thanks
    17
    Thanked 114 Times in 109 Posts
    There is a tutorial on this site already covering this topic.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im already good with using usb loader gx. thanks though

  5. #5
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    There are threads on here talking about the disc loading method and usb loading. Theres no need to have yet another thread on this topic. Use the search feature next time.
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  6. 1 User Says Thank You Jasons34 For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •