Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 46 of 46

Thread: Final Fantasy CC: The Crystal Bearers problem

  1. #41
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    50
    Thanks
    68
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    I have run into a very strange problem. I was playing Crystal Bearers with no issues what so ever. Having a great time with the game, but then I took a little break. When I went back, I then started having an issue with just a black screen. Not only that, but it doesn't seem to be just Crystal Bearers. For instance, I was playing Metroid Prime 1 from the Trilogy, and no doors will open now. The only thing that has changed since I last played these games was I tried out cIOS249 Rev 17. I put Rev 14 back on, but no luck, any ideas?

    I am using USB Loader GX with a 150 Gig HD. Like I said, a few weeks ago, there weren't any problems at all, and all the newest games I play are playing flawlessly.
    Last edited by Baresark; 02-01-2010 at 05:51 PM.

  2. #42
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Motortracker View Post
    i fully expected FFCB to freeze in the final cut scene. but it didn't using USB Loader GX and a NTSC rip. 249 V14.

    here is the copy i used
    [DELETED] DO NOT LINK TO PIRATED MATERIAL [s0ur]
    im also using USB Loader GX and a NTSC rip and i go straight to black screen when i try to load. ive had over 30 games work great so far and ffcb is 1 of 2 that give me an immediate frozen black screen, the other is Zelda- twilight. is there any obvius reason for this that anyone is aware of??

  3. #43
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    22
    Thanks
    9
    Thanked 4 Times in 1 Post
    I modded my sisters Wii recently with the 4.1 softmod files from this site. She just bought this game from the store. When she tries to play it (from the Wii disk channel), right after the start up screen she gets a black screen and nothing happens. Other store bought games play fine. She did not update anything or change any settings.

    Any one have any thoughts on this?

  4. #44
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nazaré, Portugal
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry

    lolololol with usb loader gx i couldn't start the game :S in neogamma r8 b7 i´m quitted trying to config the colors , it only let me play BW lolol
    wii 4.2e
    Last edited by d00z3r; 03-12-2010 at 12:56 AM. Reason: update

  5. #45
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    23
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've got a "NOW LOADING" when on the way to the Vineyard, and it stucks there. Does this happen to anyone? Or should I wait a little more longer for it to load?


    I'm on 4.2u softmodded by messie's guide and using NTSC-U version of the game.

  6. #46
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    california
    Posts
    59
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i have a simaler issue i can play the game but it freezes at the loading game but when i reboot the wii and try again i can get further in the game.
    but then it eventually freezes again but only during a loading screen.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •