Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Final Fantasy The Crystal Bearers error

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Final Fantasy The Crystal Bearers error

    Anyone else having problems burning this game?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im guessing nobody else is playing this

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i want to play this but can't find anything...><

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Have it working on USB with no problems. The game is a shameless DS port though.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,162
    Thanks
    528
    Thanked 1,326 Times in 418 Posts
    Blog Entries
    1
    I think he means the new one Tealc, Crystal Bearers.

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Oh yes, is that out yet in the Queen's English?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,162
    Thanks
    528
    Thanked 1,326 Times in 418 Posts
    Blog Entries
    1
    No it isn't yet, NTSC release is in december.


    Queen's English

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I actually just finished downloading and burning it @(4x), it works perfectly for me on the latest version of NeoGamma, softmodded only Wii.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it wouldnt work for me @4x i got to the train and it froze so i burned it @2.4x and it works perfectly on uloader but i cant get it working on neogamma.......... its the ntsc version its fun but different i kept picking up little kids and throwin them at walls

  10. #10
    Junior Member dgirl's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm getting the error #002 with a 3.2 softmodded wii. Any ideas on how to fix?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •