Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Final Fantasy The Crystal Bearers error

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    HOWTO: Setup a System Menu 4.2 Wii for playing backups of commercial games with uLoader Ade's Softmodding Wii blog


    this will help you resolve any uloader related problems to play crystal bearers ............its actually a very good game

  2. #12
    New Member Rays77's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    22
    Thanks
    13
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    With a Scrubb copy , i think you souldnt have any problem.

    ive got a Softmod Wii 4.2U , soft Mod with Messie beautiful guide, and ive burned FFCB scrubb with imgburner 2x. With a high quality DVD-R, and its work perfectly!

    have you tried another version of the iso?

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Working for me!

    Burn the game at 20X in Nero with Verbatim DVD-R disc.
    PLaying on 3.2U softmodded consolel
    Running with Neogamma 8 R7..

    Still have to try my usb loader..

    Enjoy!

    P.S to fix 002 error change your 002 setting in your loader,(No/Yes or Anti) I have mine set to Anti and works almost everytime!
    Last edited by CdnJoe; 12-27-2009 at 09:00 PM.

  4. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    20x in nero ?

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    20x in nero ?
    He must mean 2x..

  6. #16
    Junior Member dgirl's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy

    Burned a scrubbed copy to a Verbatim DVD-R at 2x (with ImgBurn) and still getting the 002 error using Backup Launcher. Is there a better program I should be using?

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    20X was ok

    Nope not 2x, 20x!

    I modded my drive a while back and can hit 20x with verbatim discs...

    Anyways game ran ok with out issues

    CdnJoe

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    but where did you download it from?

  9. #19
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Loads of places but none of which we'll discuss here of course.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I have a problem...

    I use NeoGamma R6, IOS249 (Rev 13) on a 3.2u and get this error.

    "Error #001,
    unauthorized device has been detected."

    Any suggestions?
    Last edited by daniel13789; 01-02-2010 at 07:17 PM.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •