Results 1 to 7 of 7

Thread: Green Line At Bottom Of Sreen Using cfg loader

  1. #1
    New Member ShakaFlocka's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Green Line At Bottom Of Screen playing last story via cfg

    Never Seen This Before i tried other games like syward sword and tales of symphonia and this doesnt happen but when i try to play the last story for some reason its there i tried the video patch and vidtv even though i dont know what they do and i tried game deafult for region its a us version i have the pal version also and i have both saves on the console could this be the problem
    Last edited by ShakaFlocka; 12-07-2013 at 06:16 PM.

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,615
    Thanks
    397
    Thanked 1,125 Times in 960 Posts
    When you force video output to PAL or NTFS, you should be matching your TV. Not the game.

    So if you have a PAL Wii on a PAL TV with the NTFS version of the game, force to PAL.

    If you have an NTFS Wii with an NTFS TV with the PAL version of the game, force NTFS.

    Click Below for recommended Links


  3. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


  4. #3
    New Member ShakaFlocka's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    When you force video output to PAL or NTFS, you should be matching your TV. Not the game.

    So if you have a PAL Wii on a PAL TV with the NTFS version of the game, force to PAL.

    If you have an NTFS Wii with an NTFS TV with the PAL version of the game, force NTFS.
    i have a ntfs wii and the ntfs game on my usb i have both ntsc and pal versions of the game but i only have the ntsc version on the usb which im trying to play it works fine its just that stupid green line i ripped the game 3 times cause i though it was a bad read or something

    Also i tried the game with usb loader gx and got the same thing i havnt updated my softmod in a while you think something couldve gotten corrupted

  5. #4
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,243
    Thanks
    1,008
    Thanked 1,141 Times in 897 Posts
    Are you using component or standard AV cables? Check and make sure you have the cables connected properly.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct

  6. #5
    New Member ShakaFlocka's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by SNES_Master View Post
    Are you using component or standard AV cables? Check and make sure you have the cables connected properly.

    If I spelled something wrong, I'll just blame it on auto-correct
    tried component and composite tried everything it only does it when i load from usb tried the disc and its not there. tried other games just to see if it was my usb, skyward sword ran fine and so does tales of symphonia but when i load the last story its there

    Update yea i dont know what is causing it i just updated my softmod and reformated my usb drive and its still doing it i just went to back to the disk
    Last edited by ShakaFlocka; 12-07-2013 at 09:41 PM.

  7. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,752
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,402 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    @llaffer:

    I think you've got NTFS (as opposed to NTSC) on the brain, lol

    From nightstah "call me Freud"

  8. #7
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3,615
    Thanks
    397
    Thanked 1,125 Times in 960 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    @llaffer:

    I think you've got NTFS (as opposed to NTSC) on the brain, lol

    From nightstah "call me Freud"
    Too many damned letters to keep track of. Be glad I didn't start calling anything VXML, DTMF, PSCC, or PLCC. Those are the 4-digit letters I deal with at work.

    Click Below for recommended Links


  9. 1 User Says Thank You llaffer For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •