Results 1 to 8 of 8

Thread: Trouble running Rock Band off a USB

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Trouble running Rock Band off a USB

    Hey, I'm a bit of a noob (but only slightly ) Sorry if this is in the wrong category, I'm newish here. I'm having trouble running Rock Band of a USB. Whenever I launch it, the screen goes black and then after about 20 seconds it just goes back to the homebrew channel. I've already followed the tutorial herehttp://www.wiihacks.com/wii-games/97194-ultimate-guide-music-dance-games.html
    to the best of my ability. By the way, Rock Band 2, Lego Rock Band and Beatles Rock Band all work, but Band Hero doesn't (but to be honest I don't really care about that one lol). Also, I'm not having trouble with my instruments, as I've heard that can be an issue. Any help would be greatly appreciated

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,741
    Thanks
    1,896
    Thanked 4,396 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    Post a SysCheck as described here.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    amidoinitrite?

    Spoiler


  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, so after I looked at my syscheck, I noticed a few things were different/wrong and changed them. Rock Band still doesn't work. I'm curious though, if I patch things to let Rock Band work, will Rock Band 2 stop working?

    Spoiler


  5. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,296
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,621 Times in 1,929 Posts
    Have you looked at THIS THREAD? If that doesnt solve your issue, maybe you have a bad rip of the game.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,741
    Thanks
    1,896
    Thanked 4,396 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    He mentioned that thread in post #1 (strangely, it wasn't as a link)

  7. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,296
    Thanks
    1,488
    Thanked 2,621 Times in 1,929 Posts
    Ahhh.....lack of coffee was speaking lol. Apologies

  8. 1 User Says Thank You cjizzle For This Useful Post


  9. #8
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Lol that's alright guys :P
    I'm pretty sure it's a good rip, I ripped it again and it still doesn't work, but all my other games I've ripped do work. Hmm *stroke beard*

    Also, the rip works in Dolphin, if that means anything.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •