Results 1 to 2 of 2

Thread: Littlest Pet Shop backup freezes at "EA" logo

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Littlest Pet Shop backup freezes at "EA" logo

    First of all, please let me know if I should post this in a different forum. TIA!

    I've been having a problem with this game for a while. I'm using USB Loader GX and softmodded a long time ago. Most games work fine, but Littlest Pet Shop is one of a few that don't work.

    Last weekend I redid my previously softmodded wii following Softmod ANY Wii. I copied all of my wbfs files to another hard drive using Wii Backup Manager, then I followed the FAT32 guide (I previously had a split drive with 2 partitions: 1 Fat32 and 1 WBFS).

    So, basically, my system is freshly updated with the latest softmod and my hard drive is freshly partitioned. My backup of Littlest Pet Shop loads in Dolphin without a problem, so it seems like the image is ok.

    Anyone have any good or bad experience with this game or suggestions for what to try next?

    Again, TIA for any feedback!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    153
    Thanks
    3
    Thanked 38 Times in 34 Posts
    Quote Originally Posted by ajh158 View Post
    First of all, please let me know if I should post this in a different forum. TIA!

    I've been having a problem with this game for a while. I'm using USB Loader GX and softmodded a long time ago. Most games work fine, but Littlest Pet Shop is one of a few that don't work.

    Last weekend I redid my previously softmodded wii following Softmod ANY Wii. I copied all of my wbfs files to another hard drive using Wii Backup Manager, then I followed the FAT32 guide (I previously had a split drive with 2 partitions: 1 Fat32 and 1 WBFS).

    So, basically, my system is freshly updated with the latest softmod and my hard drive is freshly partitioned. My backup of Littlest Pet Shop loads in Dolphin without a problem, so it seems like the image is ok.

    Anyone have any good or bad experience with this game or suggestions for what to try next?

    Again, TIA for any feedback!
    Have you already tried loading the game with a different cIOS like 250?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •