Results 1 to 5 of 5

Thread: Slow Frame Rate when Playing Skyward Sword

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Slow Frame Rate when Playing Skyward Sword

    Uh, Hi.I softmodded my 4.3U Wii and I installed cIOS 249 (that d2x v8 one...). All the games I have run perfectly with it on USB Loader GX 2.3 but whenever I load Skyward Sword from the Disc Channel (Original Disc) I have a slow frame rate, like it's chopped up or something. I think it's Priiloader having to do something with blocking disc updates but i'm not sure. I'll post a System Check after I take a shower ...Before I softmodded my Wii Skyward Sword was running smoothly with no frame skips or sluggishness. But now it's as I said.Can someone guide me to fix this?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Have you tried installing the game to your HDD?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by doublewonderful View Post
    Have you tried installing the game to your HDD?
    Yes. I tried playing both the backup and the original disc. Both of them run slower than before softmodding it.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    rmccurdy.com
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    * try other 'new' game does it still do it ?
    * try other wii motion plus games still do it ?
    * try from different TV if it still does it ?
    * post syscheck2 maybe a real user can help ;P
    * backup the game using different ver of USB loader ?[*]USB Loader GX (Bug: Cannot initialize WIFI) - Official Website

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    * Wii Sports Resort and Kirby's Nightmare in Dreamland work perfectly.
    * ^ WSP works perfectly.
    * No extra TV to try.
    * Sure (Didn't have enough time with school. Exams :P)
    * My friend had his own retail disc and he backed it up on his Wii. It runs smoothly there. So it's not a version problem. (I think)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •