Results 1 to 2 of 2

Thread: Games start problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Games start problem

    Hi,

    I successfully installed softmod on my Wii 4.3E and try to execute games from my HDD (via Usb Loader GX) now.

    First 2 games work fine:
    Guitar Hero Metallica and Rock Band 3. I execute them from IOS 249. Also tried from IOS 250, but there are some strange lags.

    All other games are just problems.
    I'm able to start Guitar Hero 5 and Guitar Warriors of Rock from IOS 223 ONLY, and then hang after 1-5 seconds.
    All other IOSes (222, 249, 250) just give black screen for them.

    Mario Galaxy 2 - the same story...
    Mario Galaxy 1 - worked until first movie end and hanged too.

    I upgraded everything with help of "Pimp My Wii" (no errors during upgrade), but no success still.
    Please help, my head is going to blow up already

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,747
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,398 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    Wonder why your thread is closed? Look where you posted it. And "Pimp My Wii" = BRICK MY WII.

    http://www.wiihacks.com/introduce-yourself/

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •