Results 1 to 3 of 3

Thread: Completely lost, please help.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    15
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Completely lost, please help.

    Hey guys,

    I currently own a modded Korean Wii running 3.3K firmware.

    I purchased the Wii back in 3/2009 along with some games.

    The funny thing is, everytime I try to play a back-up game, it gives me a black error screen and does not recognize the game at all.

    I'm using imageburn and burning the games at 4x 2x and even at 1x speeds, I've blown away 10+ dvd discs already (dvd-r)

    I already own some games that were sold to me as a package by the original seller, and those games work just fine despite the fact that they're burned, and yet, when I burn them, they don't work at all.

    What am I doing wrong? I've researched online but I'm still am so lost.

    If there are any additional information that would clarify my situation, please, let me know.

    Thank you much for your time reading.
    Last edited by Stomp_442; 07-17-2010 at 11:35 PM. Reason: removed email address

  2. #2
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Some DVD-R discs do not work with the Wii. Try verbatim or Sony and that should solve your problem.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Double posting the same question in two different threads is frowned upon here at Wiihacks. Any replies should be directed to this post - HERE

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •