Page 9 of 55 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 544

Thread: [Guide] Super Mario Galaxy 2

  1. #81
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I forgot to mention that IOS202, 222, and 223 are all v4 on his wii and mine are v65535

  2. #82
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    If it is the same exact disk then you are probably having a hardware issue with your wii. There are other possibilities, but this is the most likely. As far as Usb loading it still sounds like a bad iso if other backups are working.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #83
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got it to work.....IOS 254 was causing the game to crash. Maybe that will help others too.

  4. #84
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jdouble82 View Post
    Super mario Galaxy 2 isnt working with my wasabi dx chip getting error 002 when game loads any ideas??
    Same here I have wasabi dx with v3 firmware tried reburning multiple times and get the #002 error each time, I know the guide says it works with wasabi dx but I haven't seen anyone with wasabi dx actually say they have it working ...

  5. #85
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jjpinpin View Post
    Same here I have wasabi dx with v3 firmware tried reburning multiple times and get the #002 error each time, I know the guide says it works with wasabi dx but I haven't seen anyone with wasabi dx actually say they have it working ...
    The guide says it works on Wasabi zero too, but I am getting the #002 error too

  6. #86
    New Member angelface's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by allenwalker View Post
    I don't know why but my Wii doesn't play it... 3.4E System, cios rev 14, Neogamma R8 B7.....

    DVD could not be read ERROR!!! :S
    Allen i have same 3.4E pal system using neogamma 8 rev6... i burned game at x6 speed and game loaded from disc without any problems..on world 3 and no issues at all , i have had bad burns before so maybe try again..hope it helps xx

  7. #87
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i just installed cfb usbloader and it works without problems

  8. #88
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Not Working

    Hi, i softmodded my wii using dogegg's guide and i am on 4.1 U
    i have neogamma 8 with cios249rev17 but smg2 still wont work..
    any ideas? is it just a bad iso? b/c i have used 2 isos and both fail

    oh and btw.. idk if this is important or not but, it shows up in disc channel but it freezes when i hit start

  9. #89
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    40
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Works fine with 4.2U and Wasabi DX with 3.0 firmware. If you are having problems with your wasabi dx setup you need to check your firmware and/or you don't have the right IOS, which someone mentioned here in the thread.

  10. #90
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Super Mario Galaxy 2 on 4.2U Softmod....Help!

    I have a softmodded 4.2U system and use CFG USB Loader.
    I rented Super Mario Galaxy 2 today with the intention of coming home, ripping it to my HD, and then returning it.
    Unfortunately my son was with me, rushed in the door before I realized and put it in the Wii and OK'd his way thru a Wii system update as the game was requiring it.
    Interestingly I was able to play the game from the disc and any of my other retail games from the disc.
    CFG Loader, however, no longer works.....it stay stuck on the CFG Loaded title screen.
    It's almost like the mod never happened?
    Should I try to softmod again?
    Can I somehow get CFG Loader working again?
    Any help would be greatly appreciated.

Page 9 of 55 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •