Page 54 of 55 FirstFirst ... 44452535455 LastLast
Results 531 to 540 of 544

Thread: [Guide] Super Mario Galaxy 2

  1. #531
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    Well, this is interesting. Against all I've read, and all the proof that has been shared, I went ahead and updated my SM to 4.2 and what do ya know. SMG2 worked. Thinking I was dreaming (rather, slightly drunk), I reverted back to SM 4.1 and the game did not work. Nothing else was changed what-so-ever.

    Keep in mind, I just updated my softmod (via MauiFrog) which threw-back my original 4.3u SM to 4.1, hence when the problems arose. Now, off to that Wii sports black screen stuff!

  2. #532
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,774 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Probably because your IOS got updated. It would have nothing to do with the SM.....


  3. #533
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    That seems strange to me because others have posted they are on 4.1 and can play the game. Well, for whatever reason, it works and my kids are happy, that's what is important.

  4. #534
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    For those curious, and who asked, here's an updated SysCheck:

    Spoiler


    Also, incase it made a difference, I changed all my games from .iso's to .wbfs's. I'll post whatever I can should anyone ask.

  5. #535
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,774 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Hmmm another Mauifrog syscheck.... Saying that why have you got dupe cIOS in 248 and 249?
    Last edited by narse1979; 11-29-2011 at 11:19 PM.


  6. #536
    New Member SuperSlayer's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    26
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    Hmmm another Mauifrog syscheck.... Saying that why have you got dupe cIOS in 248 and 249?
    That I do not know/remember. Maybe it was a followed step in my attempts at a black screen resolution step? Perhaps having to do with the USBLoaderGX 2.3/softmod upgrade? In case it matters, I used MMM to change the SM from version to version. Does having a duplicate cause an issue? I suppose it could down the road with other games/apps. I assume I did install them, I must have...don't know when though or why.

    It wouldn't be the SysCheck App itself would it? The duplicate is in that one as well (few posts above), and following the link in that same post, a SysCheck was uploaded the same day (diff ver) and is near identical minus the cIOS details for 248 & 249.

  7. #537
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Remote not working correctly!

    I need help with Super Mario Galaxy 2. I'm on 4.2E and softmodded using the mauifrog softmod guide and i'm having issues with this one game. Problem being that the Wii remote doesn't work! You can move the pointer around but to start the game you need to press A+B which the buttons don't work! Anyone got any ideas?

  8. #538
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by SuperSlayer View Post
    That I do not know/remember. Maybe it was a followed step in my attempts at a black screen resolution step? Perhaps having to do with the USBLoaderGX 2.3/softmod upgrade? In case it matters, I used MMM to change the SM from version to version. Does having a duplicate cause an issue? I suppose it could down the road with other games/apps. I assume I did install them, I must have...don't know when though or why.

    It wouldn't be the SysCheck App itself would it? The duplicate is in that one as well (few posts above), and following the link in that same post, a SysCheck was uploaded the same day (diff ver) and is near identical minus the cIOS details for 248 & 249.
    give 249 a base of [38] and see if that helps.

    Quote Originally Posted by Ian Leadbeater View Post
    I need help with Super Mario Galaxy 2. I'm on 4.2E and softmodded using the mauifrog softmod guide and i'm having issues with this one game. Problem being that the Wii remote doesn't work! You can move the pointer around but to start the game you need to press A+B which the buttons don't work! Anyone got any ideas?
    thats pretty strange that only 2 buttons wont work in 1 game.. or is it all games? you may need a different wiimote if its all games..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #539
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have had a strangely persistent issue with SMG2 as well as others. This game (as well as other games operating in a complete 3D environment) show extreme glitches with the 3D modeling. The screens and pretty much anything in the background flickers consistently. Game play is still possibly but i just seems that absolutely no one else in the world of Wii modding is having this issue. I am running a softmodded 4.3u Wii w/ latest Wiiflow and latest USB GFX Loader. Any ideas on why this is? Any help is greatly appreciated!

  10. #540
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    South Africa
    Posts
    27
    Thanks
    18
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Some of the links here are saying invalid

Page 54 of 55 FirstFirst ... 44452535455 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •