Page 32 of 55 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 311 to 320 of 544

Thread: [Guide] Super Mario Galaxy 2

  1. #311
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ithian is the man! I followed your instructions on post 135 and it solved all my black screen problems! I am now playing smg2 on the following:

    4.1u
    wiikey 1.0

    Awesome post!!

  2. #312
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    I have a retail rip of this game and it plays fine, with no adjustment to my usb loader, and it boots with IOS249. I have cIOSx rev19 installed with a base of 38, and the latest version of CFG. This is how every game should boot, no magic required.

    And here is the kicker - I do not have IOS56 installed.
    Last edited by Stomp_442; 06-06-2010 at 05:13 PM.

  3. #313
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,297 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Quote Originally Posted by skidkid View Post
    Hello i have followed this (and many many other) guide and am still having the same issue.
    When im playing smg2 it seems like my usb drive will disconnect. The music will stop and nothing will load after that. After i beat the level it will stay at a black screen. if i reboot the wii it will do the same thing in the same spot. if i re download the game to the usb again it will just start to hang after a different level or a different spot. I have tried changing my usb sticks i have bought several all with the same result.

    USB Stick Kingston 8G ( tried 3 others to no avail)
    Ios 249 r19 (tried r14 - 17) Tried hermies 222
    USB LoaderGX, Neogamma8, Custom Usb Loader.
    3.2U

    Please help!
    Flex those brains and impress me!!!
    Try a different ISO and report back if it doesn't work.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesnít matter why or how." -- Bushing

  4. #314
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,297 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Quote Originally Posted by Stomp_442 View Post
    I have a retail rip of this game and it plays fine, with no adjustment to my usb loader, and it boots with IOS249. I have cIOSx rev19 installed with a base of 38, and the latest version of CFG. This is how every game should boot, no magic required.

    And here is the kicker - I do not have IOS56 installed.
    I agree there should never have to be extra steps required, but it's the reality in certain situations depending on what users have done to their consoles. If you have a separate set of suggestions for members who have had issues which doesn't relate to IOS56, and is a bit more detailed in application, I'd be happy to add it to the op.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesnít matter why or how." -- Bushing

  5. #315
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Has anyone figured out why people get

    "An error has occurred with your Wii system memory" when trying to load this ISO? I've tried multiple different ISOs (from diff scenes) + different loaders + different sources (usb drive/stick).

    thoughts?

  6. #316
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It says IOS56-64-v5405 is required, is there a way I can download this on here? on Sys check is says everything under IOS56 is disabled which makes me believe I have to add something.
    Thanks.

    Last edited by walle; 06-07-2010 at 02:34 AM.

  7. #317
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    disc could not be read - refer to wii manual

    hi
    just read thru all 32 pages of this thread but couldnt find any answers.

    at first, got a green screen when i popped in a copy of smg2. fixed that by forcing language to english. then, after creating a file, the story starts up but every time, i get an error message at the same point - as soon as the princess starts narrating the story, about a couple of seconds in to the first video.

    thought it was a faulty iso at first. burned it on a second disc but same error message at the same point. downloaded three different versions of smg2 but the same problem at the same point. even installed the ios necessary for this game but no go.

    got a japanese wii, 3.2J, hardmodded with argon and got homebrew, and all smg2 copies are ntsc-u. loaded thru neogamma r8 rev 13. game wont load thru disc channel

    any ideas? i only found one other person with the same problem but no solution.
    thanx

    ko

  8. #318
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,190
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,577 Times in 2,011 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kitsch View Post
    hi
    just read thru all 32 pages of this thread but couldnt find any answers.

    at first, got a green screen when i popped in a copy of smg2. fixed that by forcing language to english. then, after creating a file, the story starts up but every time, i get an error message at the same point - as soon as the princess starts narrating the story, about a couple of seconds in to the first video.

    thought it was a faulty iso at first. burned it on a second disc but same error message at the same point. downloaded three different versions of smg2 but the same problem at the same point. even installed the ios necessary for this game but no go.

    got a japanese wii, 3.2J, hardmodded with argon and got homebrew, and all smg2 copies are ntsc-u. loaded thru neogamma r8 rev 13. game wont load thru disc channel

    any ideas? i only found one other person with the same problem but no solution.
    thanx

    ko
    Maybe you could tell us what error. If you are gonna use a softmod loader, you might want to install an updated cios. Rev13 is kinda old, mine runs fine on rev14, but alot of folks are using rev17.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  9. #319
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i'd second that advice from oddgriffin , mine runs smooth on rev 14 or on the R9 B9 neogamma channel version runs smooth also . i do not have IOS56 , im on 4.2 E still using the IOS249 and the base of 38 exactly the same setup stomp_442 mentioned . i burnt to a maxell dvd+r , but hav just tried it on the usb loader gx from a 4gb pen stick and i am amazed @ the loading speed . i will be buying a external hdd & loading all my games from this from now on .what a fool i have been buying disks , when loading this game from disk , it takes 25-30 secs from the wiimote precaution page to start playing . With the usb loader , im playin in 7 secs & my wii doesn't sound like it's having an epileptic fit in the corner . Went abit off subject there , to kitsch , have you tried to download a save file past the first cut-scenes or get hold of a original and create the first save , much like the first SMG when it kept crashing at the first cut-scenes . i have no idea if that will work , but its worth a try . good luck

  10. #320
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry

    the error reads 'disc could not be read - please refer to wii manual for instructions

    and, using neogamma r8 rev 14, not rev 13. my bad.

    ko



    Quote Originally Posted by kitsch View Post
    hi
    just read thru all 32 pages of this thread but couldnt find any answers.

    at first, got a green screen when i popped in a copy of smg2. fixed that by forcing language to english. then, after creating a file, the story starts up but every time, i get an error message at the same point - as soon as the princess starts narrating the story, about a couple of seconds in to the first video.

    thought it was a faulty iso at first. burned it on a second disc but same error message at the same point. downloaded three different versions of smg2 but the same problem at the same point. even installed the ios necessary for this game but no go.

    got a japanese wii, 3.2J, hardmodded with argon and got homebrew, and all smg2 copies are ntsc-u. loaded thru neogamma r8 rev 13. game wont load thru disc channel

    any ideas? i only found one other person with the same problem but no solution.
    thanx

    ko

Page 32 of 55 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •