Page 3 of 55 FirstFirst 123451353 ... LastLast
Results 21 to 30 of 544

Thread: [Guide] Super Mario Galaxy 2

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    im on 4.0E wiikey 2
    get 002 error.
    Not too sure how i go about loading it from neogamma?

  2. #22
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Working with cios (rev14) and neogamma r6.

  3. #23
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Now letīs just hope that the new Zelda (when itīs out) and Metroid: Other M has the same kind of protection (Read: NONE)

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by grifter357 View Post
    I have Wiikey2, I have the game on disc but it gave me 002 error, then I remembered I removed the updates from the disk with brick blocker. I updated me Wii online and now the game plays fine, no more 002 error.

    Hope that helps someone.
    I also encountered the 002 error at first. Tried later to update my Wii online and the problem now is that my Wii won't read my (burned 3x Verbatim 16x -R IMGBURN) discs any more. No 002's though...any suggestions?

  5. #25
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by chaosmessiah View Post
    I also encountered the 002 error at first. Tried later to update my Wii online and the problem now is that my Wii won't read my (burned 3x Verbatim 16x -R IMGBURN) discs any more. No 002's though...any suggestions?
    The 4.2 update killed your softmod and if you had a mod chip also killed your region free. You have to resoftmod using the 4.2 guide in my signature.

    Quote Originally Posted by hamzie View Post
    im on 4.0E wiikey 2
    get 002 error.
    Not too sure how i go about loading it from neogamma?
    You have to softmod in order to load from neogamma. If you follow the 3.1-4.1 guide in my signature you'll be softmodded with neogamma.

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca not working green screen error.

    I have a ntsc-J console that i bought this last year, fully soft modded and up to date( updates my ios's today) using usb loader gx rev 929. I keep getting a green screen with the NTSC-U version of this game( and i really don' t want to want till tuesday to buy the NTSC-J version on its release here in japan.....)

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Assuming you own an actual copy of the game... try messing witht he video settings in the loader. Might get you up and running. Green screen usually means out of regions but I'm not quite sure how it works since the US and JAP are both NTSC. Give it a go.

  8. #28
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Working:

    USB LOADER GX R815
    IOS 249


  9. #29
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    First of all, my apologies for making a tread in another forum ( software backup loaders ), thought I'd post it there as its a backup loader problem.
    anyways:

    The problem is Configurable USB loader and USB loader GX related

    When I try to load SMG2 NTSC on my PAL Wii, I get a green screen if I select the disk video mode. I tried to change it to PAL but then I seem to get a black screen. Odd thing is, it works perfectly with neogamma R8 when I load from my USB drive. I updated the loader to 57b4 but that didn't solve the problem either. same thing goes for USB loader GX.

    Anyone an idea what the problem might be? a green screen is generally a video conflict as far as I know.
    A black screen might be an ios that I'm missing? but then again, why does it load with neogamma?

    Here is a list of my IOS:

    ...
    IOS36 (rev 3094),No,Enabled,Enabled,Disabled,Enabled,Disabled ,Disabled
    IOS37 (rev 2070),No,Enabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS38 (rev 3610),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS50 (rev 4889),No,Enabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS51 (rev 4864),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS53 (rev 5149),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS55 (rev 5149),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS56 (rev 5146),No,Enabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS60 (rev 6174),No,Enabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS61 (rev 4890),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS222 (rev 4),No,Enabled,Enabled,Disabled,Enabled,Disabled,En abled
    IOS223 (rev 9),No,Enabled,Enabled,Enabled,Enabled,Disabled,Ena bled
    IOS232 (rev 7),No,Enabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled, Disabled
    IOS249 (rev 17),No,Enabled,Enabled,Disabled,Enabled,Disabled,E nabled
    IOS250 (rev 65535),No,Enabled,Enabled,Disabled,Enabled,Disable d,Enabled
    IOS254 (rev 31338),Yes,?,?,?,?,?,?

    Thanks

  10. #30
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    it doesnt work

    Heya

    I just got the game and tried some configurations but i just dont get it to work.

    I am using usbloaderGX Rev874 and ios249 rev19.

    I also tried to use force pal 50 like mentonied but the screen gets black, something white does appear and the the wii freezes.

    Since the last update of usblGX i every other loader i use tells me i dont have any hd plugged on. So i cant really use something else.

    Can anyone help me please

    Thx

    also the iso does work on an emulator i guess its a working one
    Last edited by darkamyx; 05-22-2010 at 07:44 AM. Reason: additional info

Page 3 of 55 FirstFirst 123451353 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •