Page 10 of 55 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 544

Thread: [Guide] Super Mario Galaxy 2

  1. #91
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by flamingarrow View Post
    Works fine with 4.2U and Wasabi DX with 3.0 firmware. If you are having problems with your wasabi dx setup you need to check your firmware and/or you don't have the right IOS, which someone mentioned here in the thread.
    I have a wasabi zero with 3.0 firmware. I am getting the 002 error, is there something else update? with a modchip i never had to mess around with the IOS.

  2. #92
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Not working on wiikey 1 (1.9s) with 4.1U on US wii. Getting error 002 with blue background. I do no not have any soft mod and i brickblocked the backup ISO. Anyone had similar problem?

  3. #93
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,463
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,317 Times in 3,623 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Fozul28 View Post
    I got it to work.....IOS 254 was causing the game to crash. Maybe that will help others too.
    I hope you left it there... that's BootMii/IOS install (you remove it, no more BootMii).

  4. #94
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,463
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,317 Times in 3,623 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by mastablast View Post
    Hi, i softmodded my wii using dogegg's guide and i am on 4.1 U
    i have neogamma 8 with cios249rev17 but smg2 still wont work..
    any ideas? is it just a bad iso? b/c i have used 2 isos and both fail

    oh and btw.. idk if this is important or not but, it shows up in disc channel but it freezes when i hit start
    Showing up in the disc channel and trying to run it from there will cause either a freeze or an error message on a backup. "Still won't work" via backup loader isn't exactly descriptive as to HOW it doesn't work or what it does or does not do. Have you tried updating to either R8 final or any of the R9 betas?

  5. #95
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,463
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,317 Times in 3,623 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by jjnds View Post
    crazy catles right i just updated mine to 4.2 and now wont play out of region dont do what hujer said
    Too bad people can't follow a simple guide/tutorial. PRIILOADER, people, PRIILOADER.

  6. #96
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,463
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,317 Times in 3,623 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by Fozul28 View Post
    But how can it be a bad burn if I can play it for 3 hours on his Wii without a problem and I can't even get past the file select screen?
    Did you give thought as to D3-2 drive? If your Wii is less than a year old high probability it won't play backups. You're strangely mute on the subject both on unit's age and whether ANY backups play or not.

  7. #97
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Unhappy

    i got a wii 4.1u hardmoded with wiikey 2 ver 1.3 but i cant make mg2 work. all i get after i press "start" on the disk channel is a black screen. i cant get past that. i've burned an iso i found with imgburn at 1x then 4x then 6x to no avail. im using new unused rw dvds. i dont use homebrew channel.

  8. #98
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,219
    Thanks
    699
    Thanked 2,297 Times in 1,217 Posts
    Blog Entries
    17
    Rewritable's aren't recommended. Try out dvd-r high end media - taiyo yuden, verbatim, etc.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  9. #99
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Ithian View Post
    Rewritable's aren't recommended. Try out dvd-r high end media - taiyo yuden, verbatim, etc.
    u think thats the reason i cant get the game to work? i thought it wouldn't make a difference.
    Last edited by trrrr; 05-24-2010 at 08:00 AM.

  10. #100
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Burn @ 4X or 2X and use quality media (Verbatim, Taiyo Yuden, Ritek G05). Also update your Neo Gamma.
    I did all these!! Well, i will follow the guides advice and change the Game ID...!

Page 10 of 55 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •