Results 1 to 5 of 5

Thread: WII64, Updated Homebrew channel, won't load games from SD

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    WII64, Updated Homebrew channel, won't load games from SD

    I haven't used my Wii in a long time. When I tried a while ago, none of my emulators worked anymore. So today, I updated HBC, and got updated versions of all my emulators. All the others work, but Wii64 says "Error opening directory "sd:/wii64/roms"

    I know that's where I have my rom files, so what gives? Is there something I can do to fix this?

  2. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    you probably need to update your cIOS and IOS.. Use the guide in my sig and resoftmod it.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    well, I did that, and it still gives me the same error. If anyone knows anything else I could try, it would be greatly appreciated

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,722
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5
    OT and simply curious... is "Genecide" an intentional misspelling?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yeah it is. I saw it spelled like this a long time ago, and liked it better. I've used it as a game/online name for 12 years now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •