Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Emulators + HDD problem...

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Emulators + HDD problem...

    Hey guys... i buy a new hdd to use with my wii... just format as fat32, and put some roms from the old hdd on it...

    i already have SMS, Genesis and SNES emulators on my wii ... but when i change to my new disk.... this doesnt work anymore... when i try to open any rom file, just fails...

    says cant find usb HDD.... the strange thing is ... this HDD works with usbloader gx 2.2

    so can anyone help me ?

    regards.

  2. #2
    New Member
    Noob Expert
    nealhenry's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    61
    Thanks
    7
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    First you have to introduce yourself here, then did set your partition as a primary?
    DriveKey & 4.2U Softmod w/2TB Simpletech HD (500MB Fat32 & 1.5TB NTFS)

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah man... it's a primary partition... and it's weird... with WD 500gb harddisk... works fine !!!

    so, when i replace to SAMSUNG 1TB harddisk... i have this problem...

    any ideas ?

    PS: same file structure ^^ just copy everything to the new 1TB disk.

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    Is it USB 3.0. If it is make sure you have the latest d2x cIOS.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No USB 3.0 it's 2.0 i have a HDD Dock... with 1TB SAMSUNG...

    PS: the dock is the same... with WD500 works with 1TB fails...

    usbloader gx 2.2 works fine... so i can load wiigames ^^ but no emu working.

  6. #6
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    Have you checked to see if it is on the USB Compatibility List.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hum let me see... so if it's incompatible.. USB Loader doesn't work.... right ???

    The weird thing is... i have no problem with usbloader... just with the emulators...

  8. #8
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    Hmm. I would think if USB loader was working your emulators should too. It won't find your drive even while setting the path for loading and saving in settings?

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it won't find my drive when i try to load a rom... ^^ in SMS emulator for example.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Maybe a pimp my wii upgrade for ioses work ??? there any risk to brick ???

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •