Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: unreadable error when launching burned games in my wii.

  1. #11
    e39
    e39 is offline
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,029
    Thanks
    15
    Thanked 1,339 Times in 187 Posts
    Are you using DVD-R's or DVD+R's?

    Helpful Threads:
    Dump & Burn discs | 3.3 / 3.4 Firmware FYI | Wii Disassemble | WiiClip Install

    Consoles:
    Wii - 4.1U - WiiKey 2 - USBLoader GX - SNES9X GX, Genesis Plus GX, FCE GX w. cover flow mods
    360 - Resident Evil S.E. - iXtreme LT 1.1 - JTag - FreeBoot 0.032 9199 Dash - NXE2GOD, XM360, XeXMenu 1.1, Flash360
    PSP - CFW 5.00m33, 16GB MSPD | DS Lite - DSTT w.1.17a r12, 8GB SDHC

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Disc Read Error

    I having the same problem, d/l two iso's both PAL versions the first was burnt with nero 9 on a Tuffdisc s/l at x6, then i read verbatim were the disc's to use so got some and tried second iso again using nero but at x4, still no joy, did one more burn on each iso using imgburn one at x4 and the last at x1,still read error cant quite make what said but something on the lines of directory not dvd the words are overlapped. I'm also using wii gator loader, can you recommend a better one.

    Thanks Robbie

  3. #13
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15
    try burning with imgburn
    your verbatims were made where?
    dvd-r?
    8X OR 16X VERBATIMS?

    Wiihacks Super Mod / Admin

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    disc error

    Hi I'm using verbatim dvd-r 16x 4.7GB printable, these were the only ones i could get, have tried with imgburn, all burns so far have all been verified, have managered to copy back offcopied disc and creat an iso using imgburn so I'm gotting data on to disc so will try new backup loader.

    Thanks Robbie

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tetsunoko vs Capcom works fine
    my Animal Crossing backup can't be read either, I also got the IOS stuff e___e;

    This sucks. I wasted 2 dvds

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    I got mine working!

    I am initially having the same problems. Almost gave up. Tried DVD-R. Tried 4x. Reverify the ISO is a working ISO. convert from Nero to imgburn. All failed. Have a mountain of useless coasters!

    That was till I decided to try the same thing using a DELL notebook DVDRW Burner as opposed to my current thinkpad. And voila! It worked! Heck I am not sure if it's the thinkpad problem or the DVD burner in thinkpad. But I sure am glad it worked when I switched to my current DELL E4300. So my suggestion is maybe it's worth a try to burn it on a few different DVD burner as it may actually be the notebook/burner hardware issue. My favorite config now is DVD-R, 4x burn, imgburn software & of course my DELL notebook.

    Hope that helps.

    Quote Originally Posted by Rob81e View Post
    I having the same problem, d/l two iso's both PAL versions the first was burnt with nero 9 on a Tuffdisc s/l at x6, then i read verbatim were the disc's to use so got some and tried second iso again using nero but at x4, still no joy, did one more burn on each iso using imgburn one at x4 and the last at x1,still read error cant quite make what said but something on the lines of directory not dvd the words are overlapped. I'm also using wii gator loader, can you recommend a better one.

    Thanks Robbie

  7. 1 User Says Thank You jackwelch For This Useful Post


  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Sucessfully Burnt Wii ISO File To Disc.

    Thanks to Jack Tried your suggestion, I installed Imgburn into my spare computer which as a Lite-On burning rom installed. burnt verbatim 16x printable disk at 2.4x. Using Gamma B/U loader game played without a problem. Just installed Lite-On burner in main computer going to see if that works. Thanks

    Robbie

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •