Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Backup from USBLoaderGX to Hard Drive

  1. #1
    New Member DJMic's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Alberta Man
    Posts
    146
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Backup from USBLoaderGX to Hard Drive

    Can anyone advise what might be wrong is it normal?
    I'm trying to backup a disc to the hard drive and WOW!
    "Game Only" from disc 0.1MB/s 3 hours to copy .84GB *sheesh*

    Any ideas?


    Remember to give thanks!

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    "Game Only" from disc 0.1MB/s 3 hours to copy .84GB *sheesh*
    lol


    what rev of gx do you use

  3. #3
    New Member DJMic's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Alberta Man
    Posts
    146
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just took the latest from network prior to doing this.


    Remember to give thanks!

  4. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    try and use r921 ..see if it fixes the issue

  5. #5
    New Member DJMic's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Alberta Man
    Posts
    146
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    What is that? USBLoaderGX r921?


    Remember to give thanks!

  6. #6
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    Yepp........

  7. #7
    New Member DJMic's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Alberta Man
    Posts
    146
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is it any reconciliation if my USB drive seems really slow to access my other wii with same s/w mod is not this slow (same drive too) 320GB HP


    Remember to give thanks!

  8. #8
    New Member charlieboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Go here Downloads - usbloader-gui - Project Hosting on Google Code and download the version you want then rename it boot.dol and replace it in the apps/usbloadergx folder on your sd card.

  9. #9
    New Member DJMic's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Alberta Man
    Posts
    146
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    try and use r921 ..see if it fixes the issue
    Tried r921 didn't change speed


    Remember to give thanks!

  10. #10
    New Member charlieboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Try cleaning the disk...I ripped a disk 3 seperate times before it would play properly and after a good cleaning it ripped faster also. In theory they should all read at the same speed but this has been discussed before...THEY JUST DONT.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •