Results 1 to 2 of 2

Thread: My Wii makes this buzzy sound..

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My Wii makes this buzzy sound..

    Here I go. And I have the original copy of the game don't worry. I tried it on my Wii and it says it's unable to read because, duh, Japanese. Then I was like seriously mad cause I never knew that, so I tried out the ISO. It said it was English patched, so I was like "Alright, cool." I downloaded it and burned it correctly onto my DVD-R, using ImgBurn with the speed of 2x. After that, I used Neogamma to load up the iso. It takes me to the game screen (it's Japanese), and there are three options. The bottom two work, which are like trailers and stuff, but when i press A on the first one, which is the START, it makes a black screen and this buzzy sound in my Wii. Is it because my Wii is English and the game is Japanese? I haven't tested out any English isos on it yet. Can someone help? My Wii is a 4.2U with homebrew channel, and I think an cIOS38rev16..? (I followed the tutorial made by messie).

    EDIT: Never mind, it's my TV that's buzzing.. What the heck.. help?? I also tried a Region Changer but it still doesn't work.. maybe it's the ISO or the DVD-R or both??

    LAST EDIT: Fixed. Thanks for the no reply guys.
    Last edited by Scrider; 01-25-2010 at 08:53 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Scrider View Post
    Here I go. And I have the original copy of the game don't worry. I tried it on my Wii and it says it's unable to read because, duh, Japanese. Then I was like seriously mad cause I never knew that, so I tried out the ISO. It said it was English patched, so I was like "Alright, cool." I downloaded it and burned it correctly onto my DVD-R, using ImgBurn with the speed of 2x. After that, I used Neogamma to load up the iso. It takes me to the game screen (it's Japanese), and there are three options. The bottom two work, which are like trailers and stuff, but when i press A on the first one, which is the START, it makes a black screen and this buzzy sound in my Wii. Is it because my Wii is English and the game is Japanese? I haven't tested out any English isos on it yet. Can someone help? My Wii is a 4.2U with homebrew channel, and I think an cIOS38rev16..? (I followed the tutorial made by messie).

    EDIT: Never mind, it's my TV that's buzzing.. What the heck.. help?? I also tried a Region Changer but it still doesn't work.. maybe it's the ISO or the DVD-R or both??

    LAST EDIT: Fixed. Thanks for the no reply guys.
    hey sorry how did you fix the buzzing sound? because everytime i plug the external usb cord to the wii the tv will make a small buzz. with game sound its ok but when theres no sound it buzzes.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •