Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Blank black screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blank black screen

    I did everything in the softmod thread to my wii. I got the newest NeoGamma. I burned Twilight Princess to a Verbatim DVDR at 2x speed. I put the disc in the wii and select the NeoGamma channel and then, nothing. I get a black screen that says/does nothing. I have to reset my Wii to get out. Also the controller disconnects when this happens, not sure if it means anything.


    Thanks for the help in advance.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I think You need to update your Cios I have the same problem and from what Ive been reading that's the issue.

    next is finding a source

    Here is good read.
    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-use-run.html

    I'd let someone verify first before doing this but this is the IOS-wad program.
    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...ownloader.html
    Last edited by AIbandit; 12-27-2009 at 06:38 PM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Anyone got a source or another way to fix this?

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Have a look in my mediafire for cIOS installers, click my signature and look in cIOS folder.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    updated my cios, no change. any other way to fix this?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    Can you access and load neogamma through your homebrew channel? Could just be a neogamma problem if you are already running cios38rev14.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I dont have a option for neogamma in my homebrew channel, should i? i just have a neogamma channel of its own. and i tried to load neogamma with a legit game in there and no disc at all and both times it showed me the black blank screen. hope this helps some

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    anyone have any idea how to fix this?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Blank black Screen for NeoGamma and WiiFlow

    I'm in the same boat as you here. Still looking for a solution.
    Last edited by jinan; 01-01-2010 at 06:06 AM. Reason: typo

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    black screen

    i softmodded a 4.2 wii but nothing happend
    i was told it needed a preloader
    so i installed a preloader than i could not leave the preloadermenu
    i tryed everything but nothing helped
    than i got a message from the forum that said u need to downgrade back to 3.2
    so i did and now all i get is a black screen the remote doesnt work on the wii and i cant open anything anymore

    can someone help me please

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •