Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Blank black screen

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by VegaTDM View Post
    I dont have a option for neogamma in my homebrew channel, should i? i just have a neogamma channel of its own. and i tried to load neogamma with a legit game in there and no disc at all and both times it showed me the black blank screen. hope this helps some
    a legit game should run on the disk chanel not on neogamma
    negamma is for the backups
    maybe you should try a backup launcher instead of a backuploader

    i hope it helps you

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nickmike View Post
    i softmodded a 4.2 wii but nothing happend
    i was told it needed a preloader
    so i installed a preloader than i could not leave the preloadermenu
    i tryed everything but nothing helped
    than i got a message from the forum that said u need to downgrade back to 3.2
    so i did and now all i get is a black screen the remote doesnt work on the wii and i cant open anything anymore

    can someone help me please
    Looks like you bricked yours. hope you backed up.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Games won't play

    I followed the Tutorial for any 4.2 system as outlined by ShadowSonic2.

    I tried the only 3 backup games I have, rec room, RockBand 2 and Beatles Rock band.

    When I try and load Rec Room through Neogamma r8b7 through channel it goes blank and then freezes up wii and remote. When I tried the other 2 i get that I need a logitec microphone?

    Help please

    I did notice at the end of that tutorial that if that did not work I should try messie guide however do I have to reset my wii to virgin state?

    Thanks again to you all

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have the same problems. black screen when using neogamma, wiimote loses connection.

    i followed the guide and videos in the "new 3.1-4.1 softmod for any wii" by dogeggs with no problems. ive burned bdz budokai tenkaichi 3 succesfully using imgburn.

    has there been any new leads with this problem?

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im having the same problem als used dogeggs new 3.1-4.1 softmod , did it without any errors so dont see the problm here D:

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    23
    Thanks
    16
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Here's a nice thread with Tealc explaining everything

    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-use-run.html

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i read tealc's thread regarding ios and i installed ios21-64-v514.wad (for dbz 3) using wad installer 1.4 (default settings ios249 & sd card) with no problem. im still having the same black screen. i have neogamma r8 rc1 and cios38r17 and these ios: IOS38-64-v3867, IOS50-64-v4889, IOS53-64-v5149, IOS55-64-v5149. any help?

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by leyneslr View Post
    i read tealc's thread regarding ios and i installed ios21-64-v514.wad (for dbz 3) using wad installer 1.4 (default settings ios249 & sd card) with no problem. im still having the same black screen. i have neogamma r8 rc1 and cios38r17 and these ios: IOS38-64-v3867, IOS50-64-v4889, IOS53-64-v5149, IOS55-64-v5149. any help?
    install cioscorp 3.6 and the extra package -your games will then work,most through normal loader channel if not through neogamma

  9. 1 User Says Thank You maxigawa For This Useful Post


  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Are you using - discs or + discs.I beleive -are the ones to use.

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i installed the cioscorp, and i am using dvd-rs. it fixed the black screen problem but now im getting a disc read error 1051. i researched this and is common with wiis that have the d3-2 chip, or maybe because i am not using verbatrim. ill try a verbatrim dvd-r first, but most likely i will have to use a usb loader. thanks for the help

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •