Results 1 to 7 of 7

Thread: Call Of Duty World At War Online?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Call Of Duty World At War Online?

    O.K. so im running a softmodded 4.0 NTSC wii with neogamma .3 on there. I put in the burned COD WAW disk and the game works perfectly but... when i tried going online, despite the fact that i connected with several other games before, the game won't connect. Either i get an error code saying that it can't connect and i need to check my internet settings, which i know are fine because i tried MK Wii which is also burned and it works fine, or it says it can't connnect to the servers and that i should try in a couple of minutes or something, and that doesnt work either, anyone know whats up?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    what backup loader are you using, gamma 0.3 is different than NeoGamma

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    O.K. So i just updated to Neogamma R7 but i tried it again and it still doesn't work
    Last edited by roshamboe; 11-11-2009 at 11:45 PM.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Australia
    Posts
    73
    Thanks
    30
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Ca

    I have had this type of problem with a few other games before.

    Are you running a router? If so then reset it. this seems to work for me.

    I have noticed that this seems to happen at high traffic times and i believe that it's just too many people trying to connect. As you have said you can get on with other games before and you have checked your settings and they are all ok.

    Once i have reset my router and then waited for a bit everything works ok and i can connect.


    hope this might help.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    but if i reset my router would that reset all my portforewards and other settings + passwords?

  6. #6
    New Member jonniehack's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    24
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by roshamboe View Post
    but if i reset my router would that reset all my portforewards and other settings + passwords?
    That would be a HARD reset, as in restore all factory setting.

    I believe he meant just reset it, as in turn it off and on again. You wont loose any settings/port forwarding that way.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    K thankx ill try that

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •