Results 1 to 8 of 8

Thread: CSI Deadly Intent

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    102
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    CSI Deadly Intent

    Guys a little help please.

    Just got Csi Deadly intent and its not loading via neogammer r7 boots up to the 1st mission and then reboots the wii. Any suggestions i am running on 4.1. Think its a similar this to what wii sports resort did and had to change the config option to .dol then change back. Thanks Matt

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    241
    Thanks
    9
    Thanked 55 Times in 45 Posts

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    102
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    I have looked at this link before posting my question and its not really much help. A couple of people have run cioscorp to load the disk but im reluctant to do this. Can anybody suggest anything.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    241
    Thanks
    9
    Thanked 55 Times in 45 Posts
    Question: If you saw that link then why did you start another one?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    102
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Cause the link goes on for pages with no really answer try reading it.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    102
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts

    Csi deadly intent

    I have read that IOS53 is needed to run the game and that this ios is only available through cioscorp. Can somone confirm this is the case. Do i need cioscorp to get the game to work and should i be loading cioscorp when i have custom cios. Someone please help as nobody seems to be replying at the moment.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    241
    Thanks
    9
    Thanked 55 Times in 45 Posts
    Not sure where your info is from, IOS53 is available from many places including the nintendo servers and is installed via wadmanager, most wii's have this already because it is used for many games.

    The game runs, therefore it is highly unlikely it is a IOS problem, it's the fact that it resets at level one on most softmods that is the problem, mine runs perfect from disc with my chip, but like everyone else it resets via USB.

    Installing cioscorp is crazy talk in my language.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the same problem using neogamma r8

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •