Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Problem with intro

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Quebec , Canada
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 2 Posts

    Question Problem with intro

    Hi guys , this is my first post here and i wanna tell you that this site is amazing ! thanks for all your hard work you guys are awesome !

    My problem is with super mario galaxy which i burn on dvd -r verbatim did 16x first time and i tought it was too fast even tough i burn other game at 16x without a problem. so i burn it again at 4x and still , the intro video in super mario is all lagy both video and audio , its like when to talk trough a fan you know , shakky sound ....

    What am i doing wrong and what can i do to fix this ?!

    P.S.: im burning them with the lastest nero burning rom !

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Quebec , Canada
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 2 Posts
    anyone please

  3. #3
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    Are you using an out of region game?
    PLEASE SEARCH, READ, AND THINK BEFORE DOING ANYTHING.


    Don't forget the thanks button...

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    It is a know issue, there is nothing you can do about it if playing backup from disk due to slow 3x read speed of backup disks. If you want it to work right load it from usb.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Quebec , Canada
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 2 Posts
    @wiidogii no its says USA in the iso name

    @mauifrog why then the other games i burn doesnt lag at all , and its like super mario im playing it from a disk ?

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Only resource intensive portions of a game will lag- such as the intro of Mario galaxy.

    It is supposed to lag, nothing is wrong.

    Only way not to lag is use the original disk, mod a 6x chip onto an older compatible wii, or use a usb loader

  7. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  8. #7
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Quebec , Canada
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 2 Posts
    ok thanks , ill setup my external drive and run games on that

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Quebec , Canada
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 2 Posts
    What are the down side of forcing PAL game to play on our NTSC "system" ?

  10. #9
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    none that I know of. It works perfect for me.

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Quebec , Canada
    Posts
    41
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 2 Posts
    sweet thanks

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •