Results 1 to 8 of 8

Thread: Problems with Wii reading burnt discs

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems with Wii reading burnt discs

    Okay, so I homebrewed my Wii and added everything including that DVDX thingy. I want burn homebrew video games because, let's face it, it's cheaper. I use TDK 14.7 GB DVD-R 1-16X Speed. My computer is an HP Pavilion Slimline. I used image burn for Super Sluggers and it was a ISO and it didn't work, even after I shizzled it. I only shizzled the update though and not the region since it was USA and I live in the USA. So... What am I doing wrong? O_O

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Did you install a backup launcher such as Neogamma?

    In what way didn't it work?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Install Imgburn and write at 2x speed (on PC)

    on wii install the latest neogamma

  5. 1 User Says Thank You HTM94 For This Useful Post


  6. #4
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    I use TDK 14.7 GB DVD-R 1-16X Speed
    14.7Gb? i think you mean 4.7. Have you tried Verbatims? Also, what the guys said i correct, you need cios249rev14 and installed, and Neogamma r7 to play games with, just installing the bannerbomb hack is not enough

  7. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  8. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    THANK YOU GUYS!!! XD I feel like an idiot. Neogamma made my games work ^^

  9. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    73
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Your Welcome

  10. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey fellas I dont know if this is jacking a thread new at this. I am having the same issue I have gamma0.3 installed with hbc using wiihacks tutorial. I put the backup in and just a black screen no gameplay please help

  11. #8
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Quote Originally Posted by charris View Post
    Hey fellas I dont know if this is jacking a thread new at this. I am having the same issue I have gamma0.3 installed with hbc using wiihacks tutorial. I put the backup in and just a black screen no gameplay please help
    do you have cIOS38rev14 or any cIOS versions installed?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •