Results 1 to 9 of 9

Thread: Resident Evil Remake issues

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Resident Evil Remake issues

    I backed up my Resident Evil Remake game but when I play it up to when the video stops, it tells me game read error. Any solutions?

    Same thing with my SMG, when I get up to the part where I launch to the first world, it tells me game read error .

    GI Joe doesnt even play from the get.
    Last edited by yungboss; 08-17-2009 at 10:06 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by yungboss View Post
    I backed up my Resident Evil Remake game but when I play it up to when the video stops, it tells me game read error. Any solutions?

    Same thing with my SMG, when I get up to the part where I launch to the first world, it tells me game read error .

    GI Joe doesnt even play from the get.
    What DVDS are you using? it could be that the iso maybe corrupt, but that is unlikely if 3 of your games are not working. I think it might be due to either your media or the software you're using. What software are you using to burn?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    DVD-R= Princos

    Software= ImageBurn

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by yungboss View Post
    DVD-R= Princos

    Software= ImageBurn
    It looks like it's mostly down to your burning. What speed are you burning at? and for the future i recommend Verbatim -R, those have worked flawlessly for lots of people.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Accidently double posted the same thing, can someone remove.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by sibby View Post
    It looks like it's mostly down to your burning. What speed are you burning at? and for the future i recommend Verbatim -R, those have worked flawlessly for lots of people.

    Burn speed= 3x

    When I try burning at 1 or 2 times speed,,it automatically registers the speed @ 3

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Okay looks like you're burning them fine, however i think you should swap over to verbatim instead, it solves most problems like the one that you are mentioning, what backup loader are you using to play your games?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Backup Launcher v. gamma 0.3

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us

    I get the same thing. I launch game in gamma then I get a "disk read error (324)".

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •