Results 1 to 6 of 6

Thread: Mad World Backup problem "jumping screen"

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile Mad World Backup problem "jumping screen"

    Hey guys. I've got a quick question just to see if anyone has any ideas of what the problem is. I'm running Gamma R6 IOS249 Rev14 and kicking major but on the playing of my backed up games, however, I do have one game that wont respond to anything I change. Mad World. It starts up and the screen is off center to the right and down and it jumps (looks like its vibrating). I've tried to force video with NTSC and with the Wii and all it gives me then is a lovely purple screen and freezes my Wii. I don't have a clue what to try next. Anybody? Thanks in advance.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Florida
    Posts
    2
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy

    Quote Originally Posted by greedy_star View Post
    Hey guys. I've got a quick question just to see if anyone has any ideas of what the problem is. I'm running Gamma R6 IOS249 Rev14 and kicking major but on the playing of my backed up games, however, I do have one game that wont respond to anything I change. Mad World. It starts up and the screen is off center to the right and down and it jumps (looks like its vibrating). I've tried to force video with NTSC and with the Wii and all it gives me then is a lovely purple screen and freezes my Wii. I don't have a clue what to try next. Anybody? Thanks in advance.

    running 4.2u all my backups are working fine besides the jumping screen is there certain settings I need to do in neogamma backup loader Ive tried with dvd sd and usb and the iso has the same problem jumping screen runs fine just the bouncing screen keeps me from being able to play Help please??

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same problem...anyone???

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    25
    Thanks
    15
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    This and sports resort are the only two I'm having issues with. I've found fixes for sports resort (using wiiscrubber which won't work on my macbook). But no one seems to have a fix for mad world...

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Had the same prob with just dance & scrable. Just dance worked when I set the video to disc default, but so far nothing makes scrable work...

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy same problem

    im having the same problem, does anyone know how to fix it?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •