Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: What did I do Wrong?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    What did I do Wrong?

    I downloaded Madden 09 Pal iso and burnt it using nero on a Memorex DVD-R at 2X speed.

    I put it in the Wii (which is 3.2E HBC installed and Softmii installed) and it recognised the game on the main menu, started it up and it gets to loading screen (in the actual game) and then I get an error saying Disk read error...

    What did I do wrong?

  2. #2
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    try a backup loader, see if the problem persists there, It "may" be a bad iso, But thats why Im saying try the loader, see if it has the same problem or not.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I tried it with libwiigame loader and it stopped in the exact same place, after the EA sports screen.

    Then I burned it again with Imageburn and the wii didn't even recognise the game.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    i have this exact problem, and i was freaking out. however.. i switched from memorex to maxel dvd-r's, and verbatim dvd-r's..

    the problem completely went away, seems the wii drive was having a lot of problems reading my memorex's.

    hope this helps.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks, Ill try that out

  6. #6
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    Also, is this your first .iso your trying????

    If yes, then media may be the case.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yeah first one
    and by media do u mean DVD-R?

  8. #8
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Blog Entries
    2
    yeah dude, media = blank dvd


    Just a term that gets used here alot

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca Newbie Here. really need your help!!!!

    [B]Hello. i am new to this so p-lease forgive any questions that seem dumb. lol O.k. i have the homebrew channel on my wii. system menu 4.0. everything seems to be working fine. Today i used img burn to burn a game that i got from a torrent site . i basically just wanted to see if it worked. the game is cooking mama. anyway.l i burned at speed 2 , then i tried again at speed 4. The disc i used is sony-r . one of the best. but when i put the disc in my wii, it comes up saying it can't read the disc. is there anything i need to download from the homebrew app to make this work ? This is the first one i tried to burn. I really hope someone can please help. [B]

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Did you patch the iso before burning? And try backup launcher gamma to launch the game.. Ive been having issues with PAL games either playing in black and white only or just freezing all together. Pikman loads in the game channel in color but gives disc error when you click start. Plays fine in black and white using the launcher.. Still working on the resolution.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •