Results 1 to 5 of 5

Thread: Wii problem - Gamebackup

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry Wii problem - Gamebackup

    When I run a burned game in my Wii, through backup loader, when the game loads, there is a weird scroll glitch thing. It continuously scrolls up, something like a strobe light. It has done it for Madworld and Trivial Pursuit. Both of which worked on a separate Wii console. If any one knows a fix your help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    use a diff backup loader like geCkoOS

  3. #3
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    Its not the loader. I have both those games and they both work. Explane more so i can picture this.....

  4. #4
    New Member RGJR77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wiiville
    Posts
    435
    Thanks
    71
    Thanked 98 Times in 78 Posts
    If the games are not of your region try to force your region on the backuplauncher. Happened to me with mario galaxy i thought nooooo! but then i forced my region ntsc and all was well.

  5. #5
    New Member VashTS's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    362
    Thanks
    1
    Thanked 77 Times in 55 Posts
    that scrolling means you are using a PAL game on NTSC console. you can try to force to NTSC but keep in mind this doesn't work for every game, like Pikmin PAL. basically give it a try and see if it works if it doesn't it will NOT work right now so don't ask about how to force it. unless a new backup launcher comes out, get the copy for your region

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •