Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Wii game stack dump error

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Lightbulb Wii game stack dump error

    Hi there,
    i have softmodded 4.1e wii and wd usb hard drive. I use wiiflow and all games work flawlessly till I have
    tried to play backup of transformers prime.
    the game will not play, I just get black screen with dsi acurd stack dump error and lots of codes.

    i have tried about 6 different backups of this game on usb hard drive and I get the same error with all.
    i have done the delete metaini and still the same errors.

    any help would be great

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,654
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Quote Originally Posted by concar
    Hi there,
    i have softmodded 4.1e wii and wd usb hard drive. I use wiiflow and all games work flawlessly till I have
    tried to play backup of transformers prime.
    the game will not play, I just get black screen with dsi acurd stack dump error and lots of codes.

    i have tried about 6 different backups of this game on usb hard drive and I get the same error with all.
    i have done the delete metaini and still the same errors.

    any help would be great
    Are these backups being made from the original disk??


    Sent from my IPhone,Jax.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi, thanks for your quick reply.
    no not from original disc

    Yes , I tried several times ripping it from the original disk, but still I get a stack dump.
    just getting error on this game


    Please use the EDIT function.
    Last edited by Jax; 05-20-2013 at 10:34 AM. Reason: Merged posts./Removed Grey Area.

  4. #4
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,654
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Have you tried ripping the game with a different usb loader or with cleanrip?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I will try with another loader and see if any joy.
    i have tried "A Digital Copy" of the game also and put on usb but still the same.
    a friend has tried "A Digital Copy" and it worked on his wii but not on mine. Could it be a bad rip of game
    Last edited by Jax; 05-20-2013 at 11:04 AM. Reason: Removed Grey Area....

  6. #6
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,654
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Post a System Check..Link..How To Run And Post A System Check.

    Also when was the last time you updated your softmod??
    Please Refrain With using the word "Downloading"...

    P.S. Try loading the game off of another cIos like, ios250,222,223.
    Last edited by Jax; 05-20-2013 at 11:06 AM.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    My games are in a folder called wbfs on ntsf hard drive. Tried usb config loader an usb gx loader and none of my games show on either. Don't i have to put in different folder.
    i have tried game with cios 250 an no joy i do not have 222 and other in wiiflow settings to change to..
    i only updated my softmod in November/ December 2012 with the updated version.
    i will post a system check later on and sorry for word!!!!!
    THANKYOU
    Last edited by concar; 05-20-2013 at 11:33 AM.

  8. #8
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,654
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Do us both a favor and save you and me time...
    Go to the soft mod any wii guide, the link is at the bottom of my signature.
    Start from Soft Mod With Homebrew Channel Installed and follow the guide all the way through.

    Your soft mod needs to be updated , don't bother with the system check.

    Please read the Guide a few times , before proceeding.

    Thank You.
    Jax

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    27
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    That is the updated softmod i done with the mod pack and updates

  10. #10
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,654
    Thanks
    3,216
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    Since then, the Guide Has been Updated Dramatically.


    Believe me, you need to update that wii and also might wanna look in to WBFS2FAT guide, if your still using WBFS file system.
    That is also outdated.

    I am just trying to help you...it's up to you to decide on what the outcome of the wii will be.

    Jax

  11. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •