Results 1 to 3 of 3

Thread: Comlpete novice - nearly there!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Comlpete novice - nearly there!!

    Hi all - first post so go easy

    Here's where I'm at - I've successfully got Homebrew along with USB Loader3.0 and followed all the ios stuff to nearly get to where I want be be. I'm using the my external hard drive which also has movies on it so I can watch them through the Wii media player as well.

    I have installed all the games I own no problem and they can be played okay through USB Manager. The problem I need help with is playing/installing downloaded games. eg I've downloaded Mario Party 8 (wbfs file) then converted to iso using WBFS Manager, burned to disc using Nero 7, installed ok, downloaded artwork ok - but when I go to play the game the screen goes blank. Am I doing the right thing here or missing something simple?

    Ian
    Last edited by mckie5179; 10-26-2012 at 03:17 AM.

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Take a look and read the forum rules! We do not support piracy here at Wiihacks!

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by mckie5179 View Post
    Hi all - first post so go easy

    Here's where I'm at - I've successfully got Homebrew along with USB Loader3.0 and followed all the ios stuff to nearly get to where I want be be. I'm using the my external hard drive which also has movies on it so I can watch them through the Wii media player as well.

    I have installed all the games I own no problem and they can be played okay through USB Manager. The problem I need help with is playing/installing downloaded games. eg I've downloaded Mario Party 8 (wbfs file) then converted to iso using WBFS Manager, burned to disc using Nero 7, installed ok, downloaded artwork ok - but when I go to play the game the screen goes blank. Am I doing the right thing here or missing something simple?

    Ian
    Obviously, you're not doing the right thing !

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •