Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Can't get Kirby's Return to Dreamland to work ):

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Can't get Kirby's Return to Dreamland to work ):

    I'm starting to back up my collection and everything seems to be working fine, but when I backed up Kirbys Return to Dreamland and I go to play it to make sure it worked, when I click on anything after the main menu, it locks up. Music still plays fine. Also, the wii-mote is disconnected. Anyone know why?

  2. 1 User Says Thank You tiptap For This Useful Post


  3. #2
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    because you need to probably change the cIOS its running from.. either that or you dont have the correct cIOS.

    Oh and welcome to the site.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  5. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Thanks! This'll probably be a dumb question, but how do I change which cIOS its running from?

  6. 1 User Says Thank You tiptap For This Useful Post


  7. #4
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    what loader are you using?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  9. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    USB Loader GX

  10. 1 User Says Thank You tiptap For This Useful Post


  11. #6
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    I'm also having similar problems with Wario Ware smooth moves and Monster Hunter Tri

  12. 1 User Says Thank You tiptap For This Useful Post


  13. #7
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Press 1

    also...
    Let me google that for you

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  14. 1 User Says Thank You Shift_Lock For This Useful Post


  15. #8
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    When I press 1 when I open homebrew, it comes up with the menu of which device to use (usb/sd card) and when I press it when I load USB loader, it asks if I want to download album covers....?

  16. 1 User Says Thank You tiptap For This Useful Post


  17. #9
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    you have to select the game then push one for game options..

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  18. 3 Users Say Thank You to Shift_Lock For This Useful Post


  19. #10
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Got it! Thanks!

  20. 1 User Says Thank You tiptap For This Useful Post


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •