Results 1 to 2 of 2

Thread: Drivekey 1.0 with black screen both OG games and Backups

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Drivekey 1.0 with black screen both OG games and Backups

    I bought a bunch of Drivekeys about 9 months ago. They have been working great in all the Wii's I put them in until now. I just installed 2 drivekeys into D2E epoxy wii's and now I am having problems. Both D2E wiis are on 3.2U. I am getting the Black Screen "an error has occurred. Press the Eject Button,remove the Game disc, and turn the power OFF. Please read the Wii Operations Manual for more information." errors.

    I get this with Both Origional games and Backups. Here is where it gets weird. I get them after the game has been playing a little while. Some games work flawlessly. The main game so far is Tiger Woods 09 and the 2 wii's are playing against each other via internet. 1 game is the Origional and it will mess up with the black screen. the other one is a backup and it also errors. anyone else having problems similar to this?? I also noticed that I will still get the black screen error if I play TW 09 by myself without playing on the internet. usually around hole 2 or 3. I must also add that TW09 is not the only game getting Black screen errors.

    Neither wii is soft modded nor have they ever been hard modded before. I have installed a lot of hard mods, D2cKey's and Drivekeys, but this is the first problem I have ever run into.


    One thing I just noticed. If I go into the main screen of the drivekey and turn it off, I can play Origional disks no problem without a black screen error. This leads me to believe it is the chip
    Last edited by Turbotec; 03-02-2010 at 02:22 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I have some new info. the D2E's power adapter went bad and we bought a new adapter. WELL I guess the replacement adapter has a slightly less amperage rating than the origional. would this make a difference??

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •