Results 1 to 4 of 4

Thread: Onechanbara on DriveKey audio problem...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Onechanbara on DriveKey audio problem...

    I finally got my backups to start working on my drivekey'd wii (thanks to you guys for the help) but then when i play onechanbara the audio disappears from the cinematic scenes...just for seconds at a time...i tried burning the game again and well...the audio disappears from different parts of the same cinematic but it still does...the gameplays fine though. should i download the iso again or should i burn at a slower speed? im already burning on 4x's speed with philips dvd-r's.

    any insights on this is appreciated. thanks

  2. #2
    Junior Member Prarieboy's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    92
    Thanks
    28
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Thanks for starting a new thread for this topic.

    I always burn at 1X you could try that, I would also try buying beter dvd-rs, phillips arent that great of quality, but should work ok, I have used them and had ok results, but bought better because of advice from this site.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    192
    Thanks
    5
    Thanked 25 Times in 23 Posts
    Does the video play without any jittering?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    videos fine...just problem with the audio...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •