Results 1 to 6 of 6

Thread: Help Please

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help Please

    Hey All,

    I Just installed my drivekey and i seem to be havin a few problems please can some one help me

    this is what is happening
    1)i cant seem to get into the config menu for the drivekey (pressing the eject button 3 times)
    2) i can play orignal games but i tried to make a backup of zelda on DVD-r and the game shows up on the disc channel but when i try to play it all that comes up is a black screen

    please can some one help me

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am having the same issue with Wii Music. I was thinking it was a bad dump but not sure since I don't have anything else to test with.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    make sure the metal pins on the ribbons are facing down on the drivekey. this happened to me and flipping the ribbons cured it.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    it doesnt have anything to do with your ribbon, you need to update youre ios see my thread: http://www.wiihacks.com/drivekey/134...me-titles.html

    hope it helps

  5. 1 User Says Thank You ricerocketc For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i can now get into the config menu, i found out that i have to press the reset button really fast three time ...

    i am still having problems with playing some backups, i got two games from America when i made a backup of them, and try to load the game all i get is a black screen. but the PAL backups i have made work fine.

    ricerocketc wat is IOS, just got into the wii seen so i dont really know what's what !!

    by the way my firmware version is 3.3 if that helps !!

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    actually i just found out that i am on firmware version 3.4e

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •