Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: D2sun help needed.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question D2sun help needed.

    Hello wiihacks
    I got a D2sun yesterday. And installed it.
    When testing only orginal games worked. And the copy games did not.
    The Chip is green till the copy CD is inn, then it goes grenn to red on the lights and it comes with the standard wii screen where it says unable too read.

    I have 3 games burned, all PAL.
    My System is PAL and the chip is sett on K1-D K2-U K3-D K4-D.
    It starts with green light. And orginal games work fine.

    Any spanking ideas? XD

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi just done a d2sun 1.5 this morning on a d2c chip changed it from my d2c pro cause some of my games dident work after changing they still never worked i put it dow to a bad down load

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by wildmanstan View Post
    hi just done a d2sun 1.5 this morning on a d2c chip changed it from my d2c pro cause some of my games dident work after changing they still never worked i put it dow to a bad down load
    Are you saying that the Downloads where bad?
    But I have 3 different games from 3 different releasers.

    -Meteor Prime somthing.
    -Tiger woods 09
    -Naruto Clash of the ninja revolution.
    Burned at x4

    Anyone have a good place too get Wii Iso's?
    And Ntorrent, is it invite only?

    And can someone give me some more details on the switches on the chip.
    I have a old PAL wii. Any special setting needed?
    Last edited by Millha; 11-21-2008 at 04:25 AM.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    are you sure you burned the games properly dvd-r image burn slow speed check files after burn
    Last edited by exupboy; 11-21-2008 at 05:46 AM.

  5. #5
    New Member §piktsµ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orlando, FL - USA
    Posts
    548
    Thanks
    6
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    If you have a D2C drive try the settings on the ModChip for D2C2...
    Sometimes you may think u have a D2Cv1 but then it ends up u have a D2C2 drive..
    gOOd LucK.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I have a D2a actualy. Cuz its an old wii.

  7. #7
    New Member §piktsµ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orlando, FL - USA
    Posts
    548
    Thanks
    6
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Then on that case make sure you followed all the info provided on the diagram...

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I talked with the people I bougth it from.
    They said there was a need for a connection between M and VCC?
    Last edited by Millha; 11-21-2008 at 08:11 AM.

  9. #9
    New Member §piktsµ's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Orlando, FL - USA
    Posts
    548
    Thanks
    6
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Ok.. hum.. well.. i hope you get it working let us know...

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    already tried and came with zero result. Chip went red, soo I removed it.
    But I was woundering if the switches should have a other setting than what it has. As it's not S2b or S2e or any other... Any ideas?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •