Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 71

Thread: D2Sun bugs and issues

  1. #51
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    can you play normal games if so check you have clip insalled correctly and that you have not bent pins on clip

  2. #52
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I check it and i post a pic of it maybe you see some thing now i have take the clip of and replace it back and pushed it very well on the d2e chip

  3. #53
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So i have read on the wii-clip site some thing its say:The new WII-CLIP install diagram: Zero wire need solder, plug and play! But it need use iron to adjust the working mode.

    Tips: If you don't have iron , you can use one standard 12B pencil to draw these jumper and make them bridge, after it work you can use some adhesive tape to cover them for protect if you want.

    I dont know what they mean about...

  4. #54
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    i had same problem and had three clips before i got it working the problem was they were fake clips and the pins bend very easily you have to look at them with magnifier to inspect them you will see if any look out of place

  5. #55
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    well i dont do soldering but i understand that if you use a pencil 12b it is the carbon in the pencil that will make the bridge (connection) draw a line then tape over

  6. #56
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    i am not sure but i read somewere that the new d2e drive needs one wire to solder i may be wrong here
    Last edited by exupboy; 11-30-2008 at 05:54 AM.

  7. #57
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    so i have picture of it, oops i dont know how i attach that

  8. #58
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    use the envelope image on toolbar
    Last edited by exupboy; 11-30-2008 at 06:10 AM.

  9. #59
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok you mean inserts image but then it ask a http:// ???

  10. #60
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    sorry had to pop out

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •