Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 71

Thread: D2Sun bugs and issues

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im told to solder the pin K2 on.. Is this right and is On the pin at the top
    Thanks all
    Paul

  2. #42
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just another question, What do i do with Jumper J1 as i have the D2B set ( on the page it says DMS short J1 (http://www.d2sun.com/D2SUN-Diagram_V1.3A.jpg)

    Thanks for help
    Paul

  3. #43
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Junior Member

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Washington
    Posts
    70
    Thanks
    2
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    As you have a D2B, you would not short J1. Since you have a Pal-D2B, you will short K2

  4. #44
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks.
    Think i have messed it up now as the wii will not boot anything with or without chip..
    It starts and drive spins but nothing else.
    I think i bent one of the wires on that goes on the slot, Can these be removed from the clip and soldered to board
    Thanks again Hybridkid

  5. #45
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts

    Thumbs up d2sun problem

    hi i have a d2sun ver1,31 and for the life of me canot get super bash brawl to work someone said it might be the chip, i have 80+backups that work fine never had trouble till now i have tried two different torrents,and burned dual layer and normal . the file is dvd5 and when unpacked is 4.37gb so should fit on normal dvd right! my wii is running 3.4e update can any one help please as i have enough costers already

  6. #46
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Junior Member

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Washington
    Posts
    70
    Thanks
    2
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by paulhilton74 View Post
    Thanks.
    Think i have messed it up now as the wii will not boot anything with or without chip..
    It starts and drive spins but nothing else.
    I think i bent one of the wires on that goes on the slot, Can these be removed from the clip and soldered to board
    Thanks again Hybridkid
    Is the clip still attached without the chip, or is the Wii not doing reading originals without both clip and chip attached. If your unit is not reading originals with nothing attached, then you have greater issues, and we would need to help you get it working before trying to install the chip.

    To answer your question though, yes you can solder directly to the board, and that is the prefered installation method.

    Quote Originally Posted by exupboy View Post
    hi i have a d2sun ver1,31 and for the life of me canot get super bash brawl to work someone said it might be the chip, i have 80+backups that work fine never had trouble till now i have tried two different torrents,and burned dual layer and normal . the file is dvd5 and when unpacked is 4.37gb so should fit on normal dvd right! my wii is running 3.4e update can any one help please as i have enough costers already
    You need the full version of Brawl. Your single layer rip is trucha signed, firmwares 3.3+ did away with the Trucha sign bug. It may have even been before 3.3, but as I never used anything Trucha signed, I never bothered to remember the exact cut-off. Anywho, get yourself the full version of SSBB and then your issues should be solved.

  7. 1 User Says Thank You HybridKid For This Useful Post


  8. #47
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    hi thanks very much for your help, i understand i will get the full version and try again

  9. #48
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems D2sun 1.3a

    Hello i am new and my english not so very well,sorry

    Ok this my problem i have a wii-clip V12b and a d2sun 1.3a on a D2e and wii serial is LEF1..... when turn the wii on i see first a red light flicker for a second and then go a green light on(on the chip), i think this must be good i have solderd all points on the wii clip and solderd K1 on, i think its PAL (buy in the Netherlands). When i inserted a game ( i have only try 2) james 007 qantum of slocace and hasbro family games by the first it say no dvd in and by the second game it give a error and say eject and turn power off, i burned it with 2,4 on imation dvd-r with imgburn and those games are downloaded with torrents in a iso format the size is good, so i hope somebody can help me as soon is possible thanks.

  10. #49
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    176
    Thanks
    39
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    does it play normal games!

  11. #50
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes when eject the copy game and replace the orginal wii sports it works fine

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •