Results 1 to 5 of 5

Thread: Solid Red Light

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Solid Red Light

    Hi,

    I am having issues installing d2pro9 with wii-clip. I am just getting a solid red light. My drive is d2b with cut pins. I have tried re-seating the chip a few times and I checked to make sure that no pins on the clip are bent. I am sure that the chip is seated correctly but still red light and dead drive.

    Any ideas guys?

  2. #2
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by mashedtaz1 View Post
    Hi,

    I am having issues installing d2pro9 with wii-clip. I am just getting a solid red light. My drive is d2b with cut pins. I have tried re-seating the chip a few times and I checked to make sure that no pins on the clip are bent. I am sure that the chip is seated correctly but still red light and dead drive.

    Any ideas guys?

    • check to see if clk jumper is soldered...and if it is not working then unsolder it it... then run and solder the "j"wire

    Wiihacks Super Mod / Admin

  3. #3
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Senior Member
    Spyman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Greater Toronto Area
    Posts
    1,546
    Thanks
    33
    Thanked 123 Times in 106 Posts
    can you take a pic, make sure not all the connections are soldered to the clip, there are only certain points that should be , the rest should be blocked off.

    only 3v3/gnd J, G, H should be soldered
    Send me a PM if you need any Canadamods.ca support

    $9.95 Flat Rate Shipping to Canada & USA
    Official Support for Canadamods. I am here to help.

    email: sales@canadamods.ca | website: http://www.canadamods.ca | Phone: +1 416 728 0648

    We are the Official Distributors for: P.3Key, Wode JukeBox, WasabiDX, WiiKey, DriveKey, M3i & More - Always Authentic Guarenteed !
    Buy Wode JukeBox v2.0 here: Here

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got the same thing the light stays red and the drive is dead won't eject so i remove the chip/clip and it wii works fine can the chip be soldered into the wii without the clip? I'm giving this as a gift to my daughter and don't want to wait for an exchange

  5. #5
    wad
    wad is offline
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    push it with more force

    i ha th same proble i took the clip out and push it again with more force and it worked very well no need to oldr anything

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •