Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: D2Pro9 V3 Red Light and Inching

  1. #21
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Senior Member
    Spyman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Greater Toronto Area
    Posts
    1,546
    Thanks
    33
    Thanked 123 Times in 106 Posts
    ill resend the email/pics.
    Send me a PM if you need any Canadamods.ca support

    $9.95 Flat Rate Shipping to Canada & USA
    Official Support for Canadamods. I am here to help.

    email: sales@canadamods.ca | website: http://www.canadamods.ca | Phone: +1 416 728 0648

    We are the Official Distributors for: P.3Key, Wode JukeBox, WasabiDX, WiiKey, DriveKey, M3i & More - Always Authentic Guarenteed !
    Buy Wode JukeBox v2.0 here: Here

  2. #22
    wad
    wad is offline
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca puc it with force

    i had the same problem i took it out and push it again with more force and it worked very well

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks wad, I tried that...

    Spyman, i still haven't received the pics.

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ModderMan View Post
    unsolder clk jumper and solder on "J" wire....
    Thanks Modderman, just tried it.. didn't work.

    Spyman, I still haven't received your pics.

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    All:
    Spyman said in an email, "Thanks,
    I'll try to mark where to fix the clip as soon as I can, this computer I
    am on right now does not have any program for me to do this with right
    now. There are a couple spots that are preventing it from being seated
    right, you'll need a thin blade (stanley/exacto knife), and perhaps a
    needle."

    I still haven't seen the pics...

    Attached are the pic I sent him. Anyone out there able to see any obvious problems?





  6. #26
    New Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    53
    Thanks
    5
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by LakersFan View Post
    There are a couple spots that are preventing it from being seated
    right, you'll need a thin blade (stanley/exacto knife), and perhaps a
    needle."
    Please keep us posted. This is interesting. Others might be able to learn from your troubles.
    3.2u d2pro9 v3 w/clip
    Homebrew channel for NES and SNES games.
    NeoGamma R8 Beta 12
    cIOS Rev 4

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Interesting, yea.

    Too bad Spyman won't share with me the photos to fix the problem. Here it is, Jan 1st and I first emailed canadamods for help on 12/13.

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Lakerfan,

    I was having the same problem you have, I connect the wire to J on the DVD instead by pass the J on the wii clip and everything start to work, I can play all my backup games now.

  9. 1 User Says Thank You skylab1 For This Useful Post


  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks SkyLab. I have an update, though.

    After getting zero help from canadamods & spyman, I took the chip to a modchip installer for a hardwire installation. He took the Wii-Clip off, soldered on the modchip and still had eject issues. After spending an hour or so on the phone with another installer, then breaking out his magnifying glass and examining the chip closely, he found that there was a bridged connection on the chip itself. He cleaned it up and all seems to be fine now.

    Buyer beware I guess...

  11. #30
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by LakersFan View Post
    Thanks SkyLab. I have an update, though.
    Buyer beware I guess...
    Lakerfan,

    I am happy that you got yours to work, I email canadamods about my problem, and I did get a reply the next day from "Al" ask me to send him hi-res pic of the wii clip, I respectfully declined. I got more help from this and other forums then canadamods, I think they go so much problem from the wii clip then don't know what to do at this point. They are stalling for time.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •