Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: D2Pro 9 V2 w/ Clip - Red Led

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Still waiting to see what needs to be done. So far its been more than a month since I sent the chip back. Still no options for what can be done for the chip I sent back.

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well - I had all the same issues you had with the clip - that is a useless piece of kit - it's your luck to whether or not a good connection is made - I took it off and did the 9 wire solder and hey presto it worked.

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am sure that will be one the options they will give me...but still waiting for those options. Still nothing as of today - 11-3-2008.

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay I think Spyman and anyone affiliated with CanadaMods.ca are avoiding me and my issue. I sent the chip back as requested. They said they received it and will be looking at it soon. I have sent emails and PMs to Spyman and to sales as stated on their website. The past 3 emails have gone unanswered. So it seems I am out of $80 and a chip.

    Just getting aggravated with the whole situation.

    Pup

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Sorry to hear your odd deal but I think he'll fix you, Canadamods is not what you think they were, you won't be out of $80 and a chip.... I had mine installed by them last month and no problem so far and I knew them when I bought my modded PS2 from them still working fine. Just give them time.

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well i see spyman is doing rounds on the forums.......

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well at least they have someone here. I bought from foundmy and I think they dont have anyone going thru this forum...

    Still good luck on your chip!!

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Updating this post as I have not received my rma chip. Apparently I was supposed to get a tracking code two weeks ago, but nothing yet.

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    RMA chip finally came in. Looks to be a new chip/clip.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •