Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: d2pro9 help me

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    d2pro9 help me

    Ok now I install the d2pro9 plus wii-clip install went easy I turned it on and the red light flashed then the blue light like i seen in a video.So I put it back together and now nothing plays original or backups.Any ideas?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok so I took it apart again.I notice when the disk was in the drive and I turned it on the red and blue would flash then flash again like 3 or 4 times.So I took the disk out turn the wii on waited for everything to load and put the original disk in and bam it worked.So I have to start my wii then put the disk in is tis normal?But as for my back up it says eject the disk turn off the wii and read the owners manual or something like that.any ideas?Do I have to install any software or is the chip already to go?I got the chip at modchipcentral.

  3. #3
    New Member anthortic's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The United Kingdom. because kingdoms are cool
    Posts
    429
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 52 Posts
    Quote Originally Posted by urdead77 View Post
    But as for my back up it says eject the disk turn off the wii and read the owners manual or something like that.any ideas?
    you should install the gecko os app into the homebrew channel, as that will read trucha signed discs (possibly the reason why they wii system menu tells you to eject and turn off) i have one game that only works through gecko os and i have to put the disc in after i have started the homebrew channel

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok so i have tried the utility update 1.6 the homebrew channel.but it will not read the disc the red light flashes then the blue the disk spins for a minute then flashes blue 1 time then i get the eject screen.I have use verbatim dvd-r and sony dvd-r.Also I have use imgburn and 120 to burn the disc.

    the wwi clip solder points are gnd,3v3,g,h,j and clk.And from what I have read that is suppose to be correct.

    Any other ideas I can try.
    Also thank you for helping me out

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    what version of system menu?

    go to wii options from wii menu, settings, and it should appear on first screen i believe.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have the 3.2u

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    here is a link to a youtube video i made
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z4sY_D-r0qk]YouTube - d2pro9 not working[/ame]
    If I leave the original disk in it gives me an eject screen.But if you let it start and then put it in it will play originals but not back ups
    Last edited by urdead77; 09-15-2008 at 04:09 PM.

  8. #8
    Member
    Retired Staff Member

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,494
    Thanks
    70
    Thanked 230 Times in 116 Posts
    What is the drive type of your wii (DMS/D2A/D2B, D2C, D2C2 or D2E)? What version of the D2pro9 do you have (v2 or v3)?

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    D2b i think its a v3 i ordered it from modchipcentral this what i ordered.
    D2Pro9 V2 / V3 Bundle (D2Pro9 V3 + V4C WiiClip + Triwing Screwdriver)
    Options:
    Soldered Together: Yes
    Wii Chipset: DMS / D2A / D2B

  10. #10
    Member
    Retired Staff Member

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,494
    Thanks
    70
    Thanked 230 Times in 116 Posts
    I think that may be the issue, I believe the D2pro9v3 was specifically for the D2E and the D2pro9v2 for the others. Also the D2B (and also D2A & DMS) only require 5 points to be soldered on the WiiClip. I will try to find the thread that discusses this. You may also want to look in the D2Pro9 section.

    Edit: check out the following threads

    http://www.wiihacks.com/wasabi-1-2-3...-drives-3.html

    http://www.wiihacks.com/wii-modchip/...questions.html

    http://www.wiihacks.com/d2pro9/5018-small-query.html
    Last edited by jbloggs; 09-15-2008 at 07:19 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •