Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Gamecube PAL games not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    57
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Gamecube PAL games not working

    I downloaded RE2 PAL Gamecube and when i put the disc in, you can hear sound, but no video. I tried running it through gecko and it just freezes.
    can anyone help?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    57
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    so nobody knows?

  3. #3
    Member
    Retired Staff Member

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,494
    Thanks
    70
    Thanked 230 Times in 116 Posts
    Does this appen to all PAL games you try? Which modchip do you have and how is it installed (soldered or wiiclip)?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    57
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    D2pro9 v3 soldered. Thats the only Gamecube PAL game I have tried.

    As mentioned some time ago. I had problems with a Wii game Shrek the Third. And I switched from component cables to composite and that game works now.

    So i tried that with Resident evil 2 PAL for GC and still, all i get is audio, and no video. And Gecko doesnt even work because it wont let me use GC games.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm beginning to think this maybe a slight problem with d2pro's as well after other people have had similar problems, I've only downloaded 2 games for gamecube (monkey ball 1 and 2, after not being able to find them at ANY bloody retail store/traders) and although i found one to be a dodgy iso, i know for certain the other wasn't, and they both hang, freeze, all the rest of it, i just gave up in the end

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    57
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    NTSC GC games work fine as suspected. so im just thinking PAL GC games will display no video for me. Its not that big of a deal, i was just looking for RE2 and the only one i could find was PAL copy

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hmm, well mines pal and the games have been pal so I guess it's not a problem with the chip, does anyone know if there's a program or anything to run on an iso to check whether its broken or complete or what have ya?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    57
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    well mine work sort of. like i said, there is audio, and i can hear the game, and play the game.. but there is no video.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    57
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 3 Posts
    Anyone else? I tried GC os and the new Gecko with GC support, and still, all audio is working, but no video. So its kind of hard to play with a black screen

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    23
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i had this prob n yes ur correst its the cabls ur ntsc tv n composit or svideo cabls wont show pic

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •